Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Ereğli’nin 5 mahalle, 34 köyünde muhtar değişti

Ereğli’nin 5 mahalle, 34 köyünde muhtar değişti

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde 31 Mart Yerel seçimlerinde 31 Mahalle de ve 93 köyde yeni muhtar olanlar belli oldu.


Yerel seçimlerde Belediye Başkan adaylığı, Belediye Meclis Adaylığı ve İl Genel Meclis adaylığında olduğu gibi merkez mahallelerde ve köylerde de muhtar adaylığı seçim heyecanı yaşandı. Yoğun geçen seçim çalışmalarının ardından muhtarlık seçimlerinde bazı köylerde muhtarlar yeniden seçilerek güven tazelerken bazı köylerde de yeni muhtarlar hizmet sözü verdi.

EdindiÄŸimiz bilgilere göre, EreÄŸli’de Muhtar seçimleri de hareketli geçti. Yapılan muhtarlık seçimlerinde EreÄŸli’de iki kadın muhtar olmayı hak kazındı. EreÄŸli’nin Akarca Mahallesi’nde Ä°lknur Güleri Tekin 2. kez, EreÄŸli’ye baÄŸlı Asarlı Köyü’nde Cemile DurmuÅŸ muhtar olmanın sevincini yaşıyor.

EreÄŸli’nin 31 mahallesinden 5 mahallesin de muhtar deÄŸiÅŸti. Yapılan seçimde Topçalı Mahallesinde mevcut muhtar seçime girmez iken adaylar arasında yeni muhtar Hasan Aksoy oldu. Kestaneci, Elmatepe, Sülaymanlar ve Hamzafakılı mahallesi’nde de muhtar deÄŸiÅŸimi yaÅŸanırken, EreÄŸli’nin toplam 93 köylerinde, 34’ünde vatandaÅŸlar muhtarlarını deÄŸiÅŸtirdi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük5
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo