Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Ereğlililer Derneği’ne ziyaretler sürüyor

EreÄŸlililer DerneÄŸi’ne ziyaretler sürüyor

Zonguldak’ın EreÄŸli ilçesinde, yapılan görev deÄŸiÅŸikliÄŸinin ardından yeni bir heyecan yakalayan derneÄŸe; sivil toplum kuruluÅŸları, iÅŸadamları ve vatandaÅŸların ziyaretleri sürüyor.


AK Parti’nin önceki dönem Kdz. EreÄŸli Belediye BaÅŸkan adaylarından iÅŸadamı Yüksel Balcı ve CHP’nin Zonguldak eski Milletvekili adaylarından Buket MüftüoÄŸlu, Kdz. EreÄŸlililer DerneÄŸi’ni ziyaret ederek BaÅŸkan Bilgin Güven ve yönetimine baÅŸarı temennisinde bulundular. Dernek BaÅŸkanı Bilgin Güven, yapılan son ziyarette yaptığı konuÅŸmada “ben deÄŸil biz” anlayışı ile hareket edeceklerini, sadece Kdz.EreÄŸli’yi deÄŸil Türkiye’nin hatta dünyanın pek çok noktasında yaÅŸayan Kdz.EreÄŸlilileri bir araya getirmek hedefinde olduklarını belirterek  ÅŸÃ¶yle dedi:
“Gerek Balcı gerekse MüftüoÄŸlu’nun ziyaretlerinden ötürü yönetimimiz ve üyelerimiz adına teÅŸekkür ediyorum. Birlik ve bütünlük içerisinde üzerimize düşeni en iyi ÅŸekilde yapabilmek heyecanı içerisindeyiz. Kol kola girerek ilçemizin bir adım daha ileriye götürebilmek için taşın altına elimizi deÄŸil vücudumuzu koymaya hazırız. Biz Kdz. EreÄŸli’yi çok seviyoruz.”

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük7
hayran1
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo