Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

AK PARTİ’DEN BULUŞTURAN KAHVALTI

AK PARTÄ°’DEN BULUÅžTURAN KAHVALTI

AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanlığı tarafından Kdz. Ereğli İlçesindeki Köy ve mahalle Muhtarlarına yönelik olarak kahvaltı programına yoğun katılım gerçekleştirildi.

Kdz. EreÄŸli Öğretmenevinde düzenlenen kahvaltı organizasyonuna  birlik ve beraberlik  mesajları ön plana çıktı.

Gerçekleştirilen kahvaltıya AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, AK Parti Zonguldak Milletvekili 3. Sıra Adayı Özcan Ulupınar, Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Zonguldak İl Genel Meclisi Başkanı Vacit Durdubaş, İl Daimi Encümen Üyesi Rıfkı Gültekin, köy ve mahalle muhtarları katıldı.

GÃœLTEKÄ°N “GELECEK İÇİN BU SEÇİM ÖNEMLÄ°”

Toplantıda ilk sözü AK Parti Zonguldak İl Genel Meclis Üyesi ve İl Daimi Encümen Üyesi Rıfkı Gültekin yaptı.

Gültekin, 1 Kasım seçimlerinin vatanın geleceÄŸi açısından çok önemli olduÄŸuna vurgu yaparak AK Parti’ye destek olmalarını istedi.

ÇAKIR, “RAHATSIZ OLUYORLAR”

AK Parti Kdz. EreÄŸli Ä°lçe BaÅŸkanı Fatih Çakır’da konuÅŸmasında 1 Kasım seçimlerinin önemine deÄŸinerek “Bu seçimleri normal bir seçim olarak görmeyin. 3. Havaalanı yapalım diyorsunuz, Almanya’dan gelir kayıplarından dolayı eleÅŸtiriler geliyor. Ya içerideki iÅŸ birlikçi medyaya yada teröristlere gıyabi destek görüyorsunuz. Siz Kanal Ä°stanbul Projesi diyorsunuz, birileri bundan rahatsız oluyor” dedi. Muhalefet partilerini de eleÅŸtiren Çakır, diÄŸer siyasi partilerin iktidara gelme gibi düşünceleri olmadığını, tek hedeflerinin muhalefette kalmak olduÄŸunu söyledi.

UYSAL, “KÄ°MSE BÄ°ZLE YARIÅžAMAZ”

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Kent Meydanı projesi için çalışmaların devam ettiğini belirterek, AK Parti ile belediyecilik ve hizmet noktasında kimsenin yarışamayacağını ifade etti.

Uysal, mahalle ve köy muhtarlarından 1 Kasım seçimlerinde AK Parti’ye destek vermelerini talep etti. Bu günkü muhalefet partilerinin ne geçmiÅŸte nede bu gün ülkeye bir ÅŸey yapmadıklarını ifade eden AK Parti Zonguldak Milletvekili Adayı Özcan Ulupınar, Ak Parti’nin 13 yılda yaptıklarının ise ortada olduÄŸunu dile getirdi. Milletin 7 Haziran seçimlerinde kendilerine bir ders verdiÄŸini belirten Ulupınar, hatalarından dolayı özür dilediklerini söyledi. Türkiye’nin 7 Haziran seçimlerinden sonra sıkıntıya girdiÄŸini belirten Ulupınar “Bizim eksiÄŸimiz veya noksanımız varsa özür diliyoruz. Affedilmeyecek bir hatamız yok. Listelerde olmak veya olmamak önemli deÄŸil. Önemli olan Türkiye’nin huzura ve istikrara kavuÅŸması. Onun için hep beraber çalışmak zorundayız” dedi.

ÇATUROÄžLU, MHP ’YE YÃœKLENDÄ°

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk ÇaturoÄŸlu ise konuÅŸmasında milletin ekseriyetinin MHP ile AK Parti koalisyonunu istemesine raÄŸmen MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin her türlü koalisyon kapısını kapatıp, seçimlerin hemen ardından “En erken seçim ne zaman olacaksa, olsun” sözlerinin bu koalisyonun kurulamamasına yol açtığını söyledi.

CHP ile HDP’nin sürekli aynı saflarda mücadele ettiÄŸini, birbirlerine her konuda destek verdiklerini anlatan ÇaturoÄŸlu hem bu nedenlerden ötürü hem de parti tabanının istememesi nedeniyle CHP ile koalisyonun kurulmadığını ifade etti. 
3 ay gibi kısa bir süre görev yapmasına raÄŸmen birçok hizmeti gerçekleÅŸtirmenin mutluluÄŸunu yaÅŸadığını dile getiren ÇaturoÄŸlu “Bizden önce çalışılmış olan üniversite meselesini neticeye kavuÅŸturduk. Mimarlar proje üzerinde çalışıyor. 2016 yılı yatırım programına aldırıp burada ilk planda 10 bin, nihai olarak da nüfusunun yüzde 10’una tekabül eden 17 bin 500 öğrenci sayısına ulaÅŸacağız. Burada yeni bölümlerde açılacak, hiç kimse merak etmesin. Kent Meydanı Projesi için Maliye Bakanlığı MüsteÅŸarı ile görüştük. Takas meselesi BaÅŸbakanlık’tan çıktı. Konu ÅŸu anda Maliye Bakanlığı ve Milli Emlak Genel Müdürlüğü’nde. Bu gün Milli emlak Genel Müdürlüğü’nden inÅŸallah çıkacak. Birkaç gün içerisinde inÅŸallah onunda neticesini alacağız. Çünkü yeni hükümet konağımızın ihalesi de onu bekliyor. Belediye ile maliyenin yerleri takas edilecek. EreÄŸli’ye yakışır bir hükümet konağını inÅŸallah yapacağız. ÖdeneÄŸi var, ihaleye hazır. Altı iki kat oto park olmak üzere çoÄŸu büyük ÅŸehirde dahi bulunmayan bir kent meydanını EreÄŸli’ye kazandırmış olacağız. Tersanelerde EreÄŸli Gemi 6-7 tane sipariÅŸ almış. Kalifiye eleman olan varsa gönderebilir. O bölgede tahmil ve tahliye limanı yapılması içinde çalışmalarımız devam ediyor. En büyük sorunlarımızdan bir tanesi EreÄŸli-Devrek yolu. Karayolları genel müdürümüz ile görüştük. Zonguldak’ın öncelikli yapılması gereken yolları arasına burayı aldırdık. HEMA meselemiz var, enerji bakanlığımız ile rödevans meselesi üzerinde sorunun çözümü için giriÅŸimlerimiz devam ediyor." ÅŸeklinde konuÅŸtu. 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo