Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

EREĞLİ HALKINA İKİ MÜJDE BİRDEN

EREĞLİ HALKINA İKİ MÜJDE BİRDEN

Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Mayıs Ayı Meclis toplantısında gündem öncesi yaptığı konuşmada, Ereğli halkına 2 müjde birden verdi.

Başkan Uysal konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

“Sayın Bakanımız, Başbakan Yardımcısı Başbakanımızın Başdanışmanı Hüseyin Çelik ile Devlet Hastanesi’nin eski yerlerini üniversite kampusu olarak verilmesi konusunda teyitleştik. 2 müjdeyi birden aldık. Bu müjdeler Ereğli’nin gerçekten kaderini değiştirecek.

Dün gece ben bu yüzden uyuyamadım. Derken camdan şehre bir baktım gözümün önüne ileriki günler geldi. Işıl ışıl bir şehir. Devlet Hastanesinin eski yerine baktım oralar cıvıl cıvıl. Bundan dolayı şehrimiz balıkçımızla, esnafımızla, inşaatçımızla, emeklimizle herkes kazanacak. Ben ilçemize ve bölgemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.

Bu üniversite kampüsunün ve kent meydanı projelerinin bu aşamaya gelmesinde başta sayın milletvekilimiz Prof. Dr. Ercan Candan ile beraber yürütmüştük. Ona sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

Bu konuda bizi destekleyen tüm sivil toplum kuruluşlarına başta Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanımız ve Yöneticileri ve esnaf kardeşlerimiz olmak üzere Ticaret Odamız, Sendikamız, tüm Ereğli halkı bizi bu konuda destekledi.

Siz değerli meclis üyelerimiz hep beraber bu konuda hep destek verdiniz ve hepinize bu konudaki desteklerinizden dolayı teşekkür ederim.

Gerçekten Ereğli kazandı. Bölgemiz kazandı. İlimiz kazandı, insanlık kazandı. Üniversite kampüsü her şey demektir. Kent meydanı bir şehrin herşeyi demektir. Ben belki de heyecanlıyım gerçekten çok mutlu oldum. Mutluluğumu tarif edemiyorum. Bu yüzden katkı verenleri ismini sayamadıklarımı isimlerini unutabilirim bunu da heyecanıma verin.”

EREĞLİ HALKINA İKİ MÜJDE BİRDEN

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo