Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

FAALİYETLERİNİ DONDURABİLİR !

FAALİYETLERİNİ DONDURABİLİR !

Ereğli Belediyespor`dan şok açıklama


Ereğli Belediyespor yeni sezon öncesi mevcut koşullar içerisinde yeni yönetim ve yöneticiler talip olmazsa faaliyetlerini durduracak.

İŞTE O AÇIKLAMA 
1980 yılında kurulmuş ve halen aktif olarak çalışmalarına devam eden kulübümüz, sadece “Futbol” kulübü olmayıp bünyesinde 12 spor branşı ve 900’e yakın sporcusu bulunan bölgemizin en büyük “Spor” kulübüdür.

Erkek Futbol Takımımız; Bölgesel Amatör Liginde, Kadın Futbol Takımımız ise ilçemizin, kadın futbolda “Marka Değeri” olan ve kurulduğu Şalvarspor’dan bu yana büyük başarılar göstererek; Turkcell Süper Lig’inde, ülkemizin köklü kulüpleri Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor gibi kulüplerine karşı mücadele etmektedir.
Paravolley, basketbol, voleybol, boks, paralimpik yelken, bilek güreşi, hentbol, folklor, müzik ve yamaç paraşütü gibi diğer spor branşlarımızda da iddialı ve hedefli takımlarımız bulunmaktadır. Her branşta Türkiye çapında yapılan turnuvalarda önemli dereceler elde etmekteyiz ve elde etmeye devam ediyoruz.
Ereğli’mizin bütün spor yükü bu anlamda sadece Kdz. Ereğli Belediyespor Kulübü’ndedir.
Belediye, mevzuatının elverdiği ölçüde meclis kararı ile en yüksek oranda maddi katkıyı her yıl sağlamaktadır. 
Ancak 17 Mayıs 2024 tarih 32549 sayılı Resmî Gazete'de yayımlanan “Tasarruf Tedbirleriyle İlgili 2024/7 Sayılı Cumhurbaşkanlığı Genelgesi istinaden, kamu kurum ve kuruluşlarınca, zorunlu olmayan diğer organizasyon ve giderler için ödenek verememe durumundan dolayı, maalesef kulübümüze (özellikle futbol branşı başta olmak üzere) herhangi bir ayni yardımda bulunma imkanı kalmamıştır. (ulaşım, konaklama, iaşe, spor malzemeleri vb.)
Hepimizin bildiği gibi şehrimiz bir sanayi kentidir. Ülkemizdeki mevcut ekonomik koşulların bozulması ve hızla artan fiyatlardan dolayı, bireysel olarak  iş insanlarının spor alanındaki katkıları da artık yetememekte ve kurumsal şirketlerin de katkılarına ihtiyaç duyulmaktadır.
Ülkemizin en büyük ilk 500 şirketi içerisinde yer alan; gururumuz, vergi rekortmenleri  Erdemir, Tat Metal ve Çınar Boru’nun da, artık Ereğli’nin gençlerinin fiziki ve bedeni gelişimlerinin sağlanması ve kötü alışkanlıklarından korunması adına, bir spor tabiriyle “sahaya girmeleri” gerekmektedir. 
2024-2025 Futbol Sezonu öncesinde yapılacak olan yeni olağanüstü genel kurulumuz öncesinde,  kulübümüzün özellikle futbol branşlarını,  mevcut koşullar içerisinde sürdürebilecek, istekli olan yeni yönetim ve yöneticilerin, en geç 29 Mayıs 2024 Çarşamba günü saat 14.00’e kadar Kulüp Başkanlığı’na bildirmelerini rica ederiz.
Aksi halde, bölgemizin 44 yıllık, en büyük kulübünün özellikle futbol branşları başta olmak üzere, faaliyetlerini bu sezon askıya almak zorunda kalacağımızı üzüntüyle belirtiriz.
Saygıyla duyurulur.

Kdz.Ereğli Belediyespor Kulübü

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük1
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Ereğliden Biri

25 Mayıs 2024 - 01:09

Festivale para bulan, Spor Kulubüne de para bulur.

Yorum Yazın

Canlı Radyo