Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

ALAPLI ZİYARETLERİ

ALAPLI ZÄ°YARETLERÄ°

Kdz. Ereğli Dijital Medya ve Gazeteciler Derneği günü Alaplı ziyaretlerine ayırdı.


Kdz. EreÄŸli Dijital Medya ve Gazeteciler DerneÄŸi (ERMED) Yöneticileri, Alaplı Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Burçin Henden Åžolt ile Alaplı Cumhuriyet BaÅŸsavcılığı Yazı Ä°ÅŸleri Müdürü Turan Kurt’a nezaket ziyareti gerçekleÅŸtirdi.


25 Temmuz Perşembe günü sabah saatlerinde gerçekleştirilen ziyaretlere ERMED Yönetim Kurulu Başkanı Doğan Gönüllü, Başkan Yardımcısı Fikri Kapan ile Muhasip Yönetim Kurulu Üyesi Fahrettin Özaydın katıldı.
Ä°lk ziyareti, Alaplı Adliye Sarayına Yazı Ä°ÅŸleri Müdürü olarak geçtiÄŸimiz aylarda atanan Turan Kurt’a yapan ERMED heyeti, Kurt’un geçmiÅŸte baÅŸarılı bir meslektaÅŸları olduÄŸunu ifade ederek anıları tazeledi ve yeni görev yerinde baÅŸarılar diledi.

Kurt’ta ziyaretten duyduÄŸu memnuniyeti ifade etti ve “Hep birlikte kamusal görevler üstleniyoruz. Adaletin saÄŸlanmasında ve demokrasinin iÅŸlemesinde basının da önemli görevleri var. Unutulmamak güzel, teÅŸekkür ederim. Ben de sizlere baÅŸarılar ve kolaylıklar dilerim” dedi.  
ERMED heyeti, ardından Zonguldak Bülent Ecevit Ãœniversitesi (BEUN) Alaplı Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Burçin Henden Åžolt’u ziyaret etti. Samimi ortamda gerçekleÅŸen ziyarette, gazetecilere okulun akademik ve sosyokültürel baÅŸarılarından söz eden Henden Åžolt, 2024-2025 dönemi kayıtlarında yüzde yüz doluluk saÄŸlamayı hedeflediklerini ifade etti.  12 program bulunan yüksekokulun, faaliyetlerini toplam 10 bin 200 metrekarelik kapalı alana sahip binasında, 20 derslik, 3 bilgisayar laboratuarı, 9 laboratuvar  ve 1 atölye ile sürdürdüğünü söyleyen Henden Åžolt,  BEUN Rektörü Prof. Dr. Hakkı Özölçer’in talimatları doÄŸrultusunda okul binasında ve çevresinde yenilikler yapmaya devam ettiklerini ifade etti. Toplumun doÄŸru habere ulaÅŸmasında basının önemine dikkat çeken Henden Åžolt, ERMED heyetine teÅŸekkür ederek iÅŸ birliÄŸinin devamını diledi.
ERMED heyeti, 1.500’e yakın öğrencisi olan Yüksek okulun Alaplı’nın ekonomik ve sosyokültürel ortamına katkı saÄŸladığının farkında olduklarını belirterek, akademik ve idari personele baÅŸarılar diledi. 
Ziyaretler sonrası anı fotoğrafı çekilerek, karşılıklı iyi dilekler iletildi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo