Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

EREĞLİ BELEDİYE MECLİS TOPLANTISI

EREĞLİ BELEDİYE MECLİS TOPLANTISI

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Karadeniz Ereğli Belediye Meclisi’nin Aralık ayı toplantılarının birinci birleşiminde, İmar Komisyonu’ndan istifa eden CHP’li üyelerin yerine yeni üye seçimi gerçekleştirildi.
Karadeniz Ereğli Belediye’nin Aralık ayı Meclis Toplantısı Belediye Başkanı Hüseyin Uysal başkanlığında, gerçekleştirildi.
Alınan bilgiye göre, Atatürk Kültür Merkezi’nde ‘gündem dışı konuşma’ yapılmadan açılan toplantının ilk oturumda gündem maddeleri okutuldu.
Bir öncesi Meclis Toplantısı’nda  İmar Komisyonundan istifa eden CHP’li üyeler Şerif Sertan Ocakcı ve Serkan Yalçın’ın yerine üye seçimi yapıldı. CHP gurubunca önerilen üyeler Güler Demiroğlu ve Nezih Anıl oybirliğiyle İmar Komisyonu’na seçilen isimler oldu.

KOMİSYONLARA HAVALE EDİLDİ… YARIN MASAYA YATIRILACAK…
İller Bankasından Kredi alınabilmesi için Belediye Başkanına yetki verilmesi, Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün personel-araç ve diğer giderleri için ödenek aktarması yapılması, okul ile BAKKA arasındaki “Hayalimdekini Yapmam Çok Kolay” isimli projeye maddi katkı sağlamak için Belediye Başkanına yetki verilmesi gündem maddeleri ise ilgili komisyonlara havale edildi.

AK Partili üyeler Hacı Mahmut Kırpınar ve Esra Alpago ile CHP’li üyeler Özkan Özyağcı, Osman Yavuz ve Serkan Ocakcı mazeretleri dolayısıyla katılmadığı Meclis, ikinci oturumu yapılmaz üzere yarına (5 Aralık) ertelendi.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük1
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo