Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Ereğli AK Parti Teşkilatı... 24 Haziran Seçimleri...

Ereğli AK Parti Teşkilatı... 24 Haziran Seçimleri...

www.ereglifm.com.tr -Ereğli AK Parti Teşkilatı-


AK Parti Karadeniz EreÄŸli ilçe teÅŸkilatı mensuplarının, seçim çalışmaları kapsamında Ormanlı beldesi, Anadolu Hastane’si,  ADEM Kursu, Ä°ÅŸkur ve PTT hizmet binalarına ziyaret gerçekleÅŸtirdi.
Partiden yapılan yazılı açıklamaya göre, Kdz. EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Opr. Dr. Hüseyin Uysal ile AK Parti Zonguldak 4. Sıra Milletvekili Adayı Züleyha Arıman’ın katıldığı seçim gezileri dünde sürdü.
Ä°ktidar unsurları, ilk olarak Kdz. EreÄŸli Devrek Yolayrımı’nda bulunan Aile Destek Merkezi (ADEM) Kursu’na gittiler. Burada Kdz. EreÄŸli Kaymakamı Nazım MadenoÄŸlu ile görüşen heyet, Kdz. EreÄŸli Sosyal YardımlaÅŸma ve Dayanışma Vakfı, Halk EÄŸitim Merkezi ve Ä°ÅŸkur Müdürlüğü iÅŸbirliÄŸi ile Kdz. EreÄŸli Sosyal YardımlaÅŸma ve Dayanışma Vakfı Aile Destek Merkezi’nde açılan kursla ilgili MadenoÄŸlu’ndan bilgiler alarak, çalışmalarında baÅŸarılar diledi. MadenoÄŸlu’da ziyaretten duyduÄŸu memnuniyeti dile getirerek, kursların son durumu hakkında ayrıntılı bilgiler verdi.
HASTALARA GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ
Buradaki ziyareti tamamlayarak Ereğli Anadolu Hastanesine geçen heyeti burada Hastane Genel Müdürü Şahin Elçi karşıladı. Elçi, Arıman, Uysal ve partililer ile birlikte serviste yatan hastaları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.
Hastalarla tek tek görüşen ve sağlık durumları ile ilgili bilgi alan Arıman ve Uysal, hastane personeli, hasta ve yakınlarının Ramazan ayını kutladı ve 24 Haziran tarihinde yapılacak seçimler için destek istedi.
ORMANLI PROGRAMI
Ormanlı’nın AK Partili Belediye BaÅŸkanı Bayram BaÅŸol’u da ziyaret eden heyet, BaÅŸol ile bir süre karşılıklı görüş alışveriÅŸinde bulunduktan sonra Ormanlı’da bulunan ve 100’ü aÅŸkın bayanın çalıştığı fındık fabrikasına geçti.  Fabrika işçilerinden destekte isteyen Arıman, CumhurbaÅŸkanlığı seçimleri için de rey istedi.
Heyet, İş Kur Müdürü Ayfer Yavuz ve PTT Müdürü Arzu Cebi ile çalışmalarla ilgili görüş alışverişinde bulunduktan sonra Tatoğlu ailesi tarafından yaptırılan Hüseyin Tatoğlu Kültür Merkezi açılışına katıldılar.
DESTEK Ä°STEDÄ°
Açıklamada ayrıca, Zonguldak Milletvekili Adayı Züleyha Arıman, 24 Haziran CumhurbaÅŸkanlığı ve genel seçimlerinde AK Parti’ye güçlü ve yürekten destek beklediklerini belirterek ÅŸunları kaydetti: “Partimize, adaylarımıza seçimlerde sizlerden destek bekliyoruz. Zonguldak’ın sorunlarını yakından biliyoruz ve çözüm yolu bulma adına giriÅŸimlerde bulunuyoruz. Zonguldak’ın pek çok sorunun çözdük, çözmeyi de sürdürüyoruz. Bugüne kadar iktidarımıza, partimize büyük destek verdiÄŸiniz bu seçimlerde destek vereceÄŸinizden en ufak bir kuÅŸkum yok.  Ãœlkemiz üzerinde oyunlar oynanıyor. AK Parti iktidarı ile yola devam.”

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük7
kızgın1
hayran0
şaşkın0
üzgün0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo