Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

ERDEMİR TAŞERONLARINDAN ŞAHİN’E TAM DESTEK

ERDEMİR TAŞERONLARINDAN ŞAHİN’E TAM DESTEK

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


AK Parti Kdz. EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Adayı Erol Åžahin Erdemir’de çalışan yaklaşık bin 200 taÅŸeron işçileri ve aileleri ile bir araya geldi. TaÅŸeron işçileri, sorunun çözümü için uÄŸraÅŸan Åžahin’e teÅŸekkür ettiler.
AK Parti SKM’den yapılan yazılı açıklama ‘aynen’ şöyle:
“ ”
AK Parti Kdz. EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Adayı Erol Åžahın ve CumhurbaÅŸkanı BaÅŸdanışmanı Saadet Oruç Erdemir’de çalışan taÅŸeron işçileri ile bir araya geldi. Davul zurna, meÅŸaleler, havai fiÅŸek gösterileri ve ‘En büyük baÅŸkan bizim baÅŸkan’ sloganları ile alkışlar arasında taÅŸeron işçilerinin yanına gelen Åžahin, kendilerinden güçlü bir destek istedi.
İşçilere ilk konuÅŸmayı CumhurbaÅŸkanı BaÅŸdanışmanı Saadet Oruç yaptı. TaÅŸeron işçilerinin kadroya alınması ile ilgili süreci özetle anlatan Saadet Oruç, “Bizler alın terinin ne olduÄŸunu bilen bir ekibiz.  Belediye BaÅŸkan Adayımız Erol ÅŸahin sizlerin sorunu CumhurbaÅŸkanımız miting alanından çıkıp helikoptere gidene kadar en ince ayrıntılarına kadar anlattı. Sizlerin de Erol Åžahin’e güçlü bir ÅŸekilde destek olacağınıza inanıyorum” dedi.
AK Parti Belediye BaÅŸkanı Adayı Erol Åžahin’de yaptığı konuÅŸmasında, daha önce bu konuda Erdemir taÅŸeronu işçilerinden kendisine çok talep geldiÄŸini hatırlatarak, sorunu CumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan’a bizzat anlattığını ve CumhurbaÅŸkanının OYAK Genel Müdürü’nü arayıp meselenin çözülmesi talimatını verdiÄŸini söyledi.
Türk Metal Sendikası Genel BaÅŸkanı Pevrul Kavlak’ında konuyu takip ettiÄŸini ve CumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan’ın sorunun çözümüne yönelik OYAK Genel Müdürü ile yaptığı görüşmeden sonra EreÄŸli’ye bizzat teÅŸekkür için geldiÄŸini hatırlatan Åžahin, “Bu sorun bitmiÅŸtir. Süreç baÅŸlamıştır” dedi.
TaÅŸeron işçilerinin alkış ve sloganları ile sık sık konuÅŸması kesilen Erol Åžahin, “CumhurbaÅŸkanımız ‘EreÄŸli’de benim elim kolum ayağım Erol Åžahin’ dedi. Mademki ben CumhurbaÅŸkanımızın eli kolu ayağıyım, sizlerin temsilcisi olarak bu iÅŸi sonuna kadar takip edeceÄŸim. DiÄŸer adayların böyle bir imkanları da yok, arkalarında güç de yok, bunu takip edecekleri enerjileri de yok. Bu nedenle sizden rica ediyorum herkes eÅŸini dostunu akrabasını arasın seçimlerde büyük bir farkla zafer elde edelim ki beni CumhurbaÅŸkanımızın kapısına başı dik, alnı ak olarak gönderin” dedi.
TaÅŸeron işçileri daha sonra Erol Åžahin’i omuzlarına alarak “En büyük baÅŸkan bizim baÅŸkan”, “TaÅŸeron işçisi yanında” sloganları attılar ve mutluluktan karşılıklı oynadılar.
BilindiÄŸi gibi, Erdemir’de çalışan taÅŸeron işçilerinin kadroya alınması için CumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan OYAK Genel Müdürü Süleyman SavaÅŸ Erdem’e talimat vermiÅŸ ve bu geliÅŸme üzerine Türk Metal Sendikası Genel BaÅŸkanı Pevrul Kavlak EreÄŸli’ye gelerek süreci anlatıp Erol Åžahin’e teÅŸekkür etmiÅŸti.

 

 

ERDEMİR TAŞERONLARINDAN ŞAHİN’E TAM DESTEK

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

hayran1
kızgın1
gülücük0
şaşkın0
üzgün0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo