Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

ERDEM: "ŞAHİN SEÇİMİ KAZANACAKTIR"

ERDEM: "ŞAHİN SEÇİMİ KAZANACAKTIR"

BÖLGEDE OLAN BİTENLER İÇİN www.ereglifm.com.tr


Karadeniz EreÄŸli’de CumhurbaÅŸkanı BaÅŸdanışmanı Saadet Oruç, Türk Metal Sendikası Genel BaÅŸkan Yardımcısı Yusuf Ziya OdabaÅŸ, AK Parti Kdz.EreÄŸli Belediye BaÅŸkan adayı Erol Åžahin, AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi BaÅŸkanı Adem Öztürk, Deniz Ticaret Odası Batı Karadeniz Bölge BaÅŸkanı Ä°rfan Erdem'i ziyaret ettikleri bildirildi.
AK Parti SKM’den yapılan yazılı açıklamaya göre, Ä°rfan Erdem, AK Parti Belediye BaÅŸkanı Adayı Erol Åžahin’in seçimi kazanacağına inandığını belirterek, “Åžahin, liyakatlı, dürüst ve çalışkan insandır, EreÄŸli’ye büyük katkıları olacağına inanıyorum. Japonya’da 60-70 yaşın üzerinde insanlar politikada olmazlar” dedi.
Yapılan açıklama “aynen” şöyle:
“ ”
Erdem, ziyarette yaptığı konuşmasında şunları söyledi: "31 Mart'taki yerel seçimlerinin hayırlı olması temennisinde bulunan Erdem, "İnşallah iyi olacak Ereğli'de Türkiye genelinde de iyi olacak. Saadet Oruç, Ereğli için büyük bir kazançtır. Kendisini kutluyorum. Ereğli çocuğu olarak kardeşimiz uzun yıllar sendikacılık yapan Yusuf Ziya Odabaş, Genel Başkan Yardımcısıdır. Bugüne kadar Ereğli'de sendikacılık yapıp bu mertebeye gelmiş kimse yoktur, kendisini kutluyorum. Türkiye'nin en büyük sendikanın genel başkan yardımcısıdır. Pevrul Başkan işçilerin haklarının korunmasında, sendikacılığın gelişmesinde önemli bir isimdir. Gelişmiş toplumlarda sendikacılık işverenin en büyük yardımcısı sendikadır. Bugün Avrupa'da hiç bir patron sendikası ile görüşmeden karar almaz. Artık dünya değişmiştir. Bugün Türkiye'de halen sendikalar kötü gözüküyor ama gerçekler öyle değildir.
"ŞAHİN, SEÇİMİ KAZANACAKTIR"
Şahin, liyakatli, dürüst, çalışkandır. Türkiye'nin istikrara ihtiyacı var. İstikrar öyle kolay yakalanan bir şey değil. Seçim öncesi geldi fikrimi aldı. İstikrara ihtiyaç var. Hükümeti yanınıza almadan ilçeler, kasabalar ve beldeler büyüyemez. Onun için istikrar lazım. Ben Erol Şahin'e başarılar diliyorum. İnşallah seçimi kazanacaktır. Aynı sempati, güler yüzlülüğü seçimden sonra da göstereceğine inanıyorum. Şahin'in, seçimden sonra Ereğli'ye katkısı olacaktır"
Ä°rfan Erdem, Japonya’da 60-70 yaşın üzerindeki insanların politikada olmadıklarını da vurguladı.
ÅžAHÄ°N TEÅžEKKÃœR ETTÄ°
Ä°rfan Erdem’e konuÅŸmasından dolayı ve kendisine verdiÄŸi açık destekten dolayı teÅŸekkür eden AK Parti EreÄŸli Belediye BaÅŸkan adayı Erol Åžahin, seçimi kazanarak CumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan’ın karşısına alnı ak başı dik olarak çıkmak istediÄŸini söyledi. Åžahin açıklamasında “Bende bütün konuÅŸmalarımda bunu belirtiyorum. Seçimleri kazanırsak herkesi kucaklamak istiyorum. Ä°nsanlarımızın arasında ayrım yapmadan hizmetlerimizi sunacağız. Ä°nÅŸallah hesap veren bir belediye baÅŸkanı olacağım. Bunu içtenlikle söylüyorum. Beni tanıyanlar beni biliyor. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Geçen gün cami projesini açıkladık. Dün akÅŸam da konser yaptık. Klasik bir belediye baÅŸkanı olmayacağım. Belediye baÅŸkanlığını yanından bir CEO gibi kentin ekonomisi nasıl kalkınır bununla ilgili çalışmalar yapacağım. Sizin de bilgi birikiminize ihtiyacımız olacak. Ãœniversitede öğrenci sayısının artması için, Batı Karadeniz Ãœniversitesinin kurulması amacıyla giriÅŸimlerimiz olacak. Kentin ekonomi ile ilgili sıkıntısı var. Sendikamız iyi bir sözleÅŸme yaptı. Kente çok güzel bir katkısı olacak. CumhurbaÅŸkanımızın EreÄŸli mitinginde verdiÄŸi müjdeler bizleri mutlu etti. Kendisine arz ettiÄŸimiz tüm konulara deÄŸindi. Kendisine ilettiÄŸimiz sorunların çözümü için talimat verdi. Kara bulutları bir kenara iterek aydınlık günlere ulaÅŸmamız gerekiyor. Heyecanlıyım. Hevesliyim: CumhurbaÅŸkanımızın desteÄŸi ile yapamayacağımız hiçbir hizmet yok. Dersime çalışıyorum. 1 Nisan sabahını özlem ile bekliyorum. EreÄŸli merkezi deÄŸil köyleri ile birlikte 170 bin insana hizmet etmek için geliyorum. Ä°nÅŸallah Allah bizleri mahcup etmez açık desteÄŸiniz için teÅŸekkür ediyorum “ dedi.
CumhurbaÅŸkanı BaÅŸdanışmanı Saadet Oruç ise konuÅŸmasında, seçim çalışmalarının güzel gittiÄŸini ve seçimleri kazanacaklarını kaydettiÄŸi konuÅŸmasında “CumhurbaÅŸkanımız dün 58. Mitingini yapmış. Çok güzel bir seçim çalışması geçiyoruz. Ä°nÅŸallah Allah’ın izni ile kazanmış olacağız. Çabalarınız ve katkılarınızdan dolayı teÅŸekkür ediyorum.”

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük7
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo