Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

’MECLİS BAŞKANI İSTİFA ETMELİDİR’

’MECLÄ°S BAÅžKANI Ä°STÄ°FA ETMELÄ°DÄ°R’

Chp Zonguldak Milletvekili Ãœnal DemirtaÅŸ’tan yazılı açıklama geldi. Ä°ÅŸte o açıklama;

"Laiklik yeni anayasa da olmamalıdır" diyen meclis başkanı İsmail Kahraman, daha sonra yarım ağızla çark etse de, "kediye ciğerin emanet edildiği" bir kez daha ortaya çıkmıştır.

 OturduÄŸu koltuÄŸu laik Türkiye Cumhuriyeti’ne borçlu olduÄŸu halde o koltuÄŸa ihanet eden, 78 milyonun gözü önünde yemin ettiÄŸi halde bu sözleri ile yeminini çiÄŸneyen, 93 yıllık cumhuriyetin temel deÄŸerlerini hala anlayamayan, demokrasiyi ve hukuk devletini kaldırmak isteyen, Türkiye’yi geri kalmış OrtadoÄŸu ülkesine dönüştürmek isteyen ve  "ÅŸeriat ve hilafet" özlemi içinde bulunan bu zat’ın derhal istifa etmesi gerekir.

LAİKLİĞİN KALDIRILMASINA MÜSADE ETMEYİZ

 Müslümanın müslümanı boÄŸazladığı, OrtadoÄŸu’nun kan gölüne döndüğü ÅŸu günlerde, Atatürk ve arkadaÅŸlarının kurduÄŸu laik Türkiye Cumhuriyeti’nin varlığı, her zamankinden daha fazla önem taşımaktadır. Laiklik, din ve vicdan özgürlüğünün, düşünce ve ifade özgürlüğünün, demokrasinin ve hukuk devletinin teminatıdır. CHP de laikliÄŸin ve Cumhuriyetin temel deÄŸerlerinin teminatıdır. CHP olduÄŸu sürece, kimsenin Anayasanın ilk 4 maddesini ve cumhuriyetin temel deÄŸerlerini deÄŸiÅŸtirmeye gücü yetmeyecektir. Bu herkes tarafından böyle bilinmelidir.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo