Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

DİĞER PARTİLİLER SESLENDİ: "EMANET OYUNUZU İSTİYORUM"

DÄ°ÄžER PARTÄ°LÄ°LER SESLENDÄ°: "EMANET OYUNUZU Ä°STÄ°YORUM"

Tarihi erkene alınalar 24 Haziran’da yapılması kararlaştırılan Cumhurbaşkanlığı ve Parlamento Seçimleri için saha çalışmalarını sürdüren Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, vatandaşlardan destek istedi.


Yapılan yazılı açıklamaya göre Uysal, ilçenin Kemer ve Kepez’de halka seslendi. CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan’ın EreÄŸli ziyaretinin ‘ÅŸans’ olduÄŸunu söyleyerek, “Kdz. EreÄŸli’de AK Parti’ye oy vermemiÅŸ ya da baÅŸka partilere oy vermeyi düşünen hemÅŸerilerime sesleniyorum. Sayın CumhurbaÅŸkanımız Recep Tayyip ErdoÄŸan, ‘sizin milletvekiliniz benim. Sorunlarınızı bizzat ben takip edeceÄŸim’ dedi. Bize bir görev düşüyor, 24 Haziran seçimlerinde Kdz. EreÄŸli’mizin geleceÄŸi için sizlerden emanet oylarınızı istiyorum” dedi.
Kepez Mahallesinde yaÅŸayan Armutlucuma köylülerine de konuÅŸan Uysal, “hangi siyasi görüşten olursanız olun, saygı duyuyorum. Ancak ÅŸehrimizin geleceÄŸi için, yarınları için, ülkemizin geleceÄŸi için 24 Haziran seçimlerinde AK Parti’ye ve CumhurbaÅŸkanımız Sayın Recep Tayyip ErdoÄŸan’a emanet oylarınızı istiyorum” dedi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük4
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Aydin KaradaÄŸ

09 Haziran 2018 - 12:00

Sayın cumhur başkanımız Ereğli ye geliyor.Sizin milletvekiliniz benim diyor. rnSayın belediye başkanı toplantı yapıyor Armutlucuma belediye meclis üyeniz benim diyor.rnSayın ilçe başkanı sizin yönetim kurulunuz benim diyor.rnAllah aşkına bana birisi doğruyu anlatsın.kdz.eregli de adam mi yok .sayin kivirciklar...milletvekili listeleri ortada.Akilli olun.

Yorum Yazın

Canlı Radyo