Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

DEMİRTAŞ İYİ OLDU!!!

DEMÄ°RTAÅž Ä°YÄ° OLDU!!!

Ünal Demirtaş partisi CHP’den istifa etti. Milletvekili sayısı 5 olan İYİ Parti, CHP`den 15 milletvekilinin katılımıyla TBMM`de grup oluşturabilecek sayıya ulaştı.


CHP Grup BaÅŸkanvekili Engin Altay, aralarında Zonguldak Milletvekili Ãœnal DemirtaÅŸ’ın da bulunduÄŸu 15 milletvekilinin partisinden istifa ederek, Ä°YÄ° Parti'ye katıldığını bildirdi. 
Altay, Meclis’te düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, “siyasi deÄŸil ama demokratik bir tasarrufla CHP'ye mensup 15 Sayın milletvekili partimizden bugün istifa ettiler ve Ä°YÄ° Parti'ye katıldılar" dedi.
SOSYAL MEDYADA DUYURDU
Milletvekili Ünal Demirtaş ise yakın saatlerde sosyal paylaşım adresinden yaptığı paylaşımda, istifa gerekçesini açıkladı. Demirtaş, şunları kaydetti:
"AK Parti ve MHP Türkiye’ye ve Demokrasiye kumpas kurdular, tuzak kurdular. Türkiye’ye, demokrasiye kurdukları kumpası bozmak ve kurdukları kumpası ve tuzağı boÅŸa çıkarmak için bir Türkiye ve parti görevi olarak yıllarımı verdiÄŸim partimden istifa ettim, Ä°yi Partiye geçtim. Türkiye’ye hayırlı olsun. 24 Haziran’da sarayında badem sütüyle beslenen AK Parti genel baÅŸkanını sarayından hep beraber indireceÄŸiz. 24 Haziran Türkiye’de güneÅŸ açacak, Türkiye’ye demokrasi ve huzur gelecek."

İSTİFA EDENLERİN İSİMLERİ ŞÖYLE
İstifa ederek İYİ Parti'ye katılan milletvekilleri şunlar:
"Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal, Amasya Milletvekili Mustafa Tuncer, Ankara Milletvekili Nihat Yeşil, Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız, Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, Burdur Milletvekili Mehmet Göker, Bursa Milletvekilleri Nurhayat Altaca Kayışoğlu ile Erkan Aydın, Çorum Milletvekili Tufan Köse, Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu, İzmir Milletvekili Tacettin Bayır, Kayseri Çetin Arık, Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş."

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

hayran1
şaşkın1
üzgün1
kızgın1
gülücük0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Tekin Karahan

22 Nisan 2018 - 22:01

Demokrası adına yaptığınızı kutluyorum Reyimiz gene sizlere helal olsun böyle bir karara imza attınız

Yorum Yazın

Canlı Radyo