Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

DEMİRTAŞ, GENÇLERE KONUŞTU

DEMİRTAŞ, GENÇLERE KONUŞTU

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Zonguldak ili EreÄŸli ilçesi Gülüç beldesinde, AK Parti’nin Belediye BaÅŸkan Adayı Gökhan DemirtaÅŸ, “bundan sonrada söz verdiÄŸim iÅŸi yapmadığım takdirde; yolda, sokakta, hatta makamıma gelerek bunun hesabını soracaksınız” dedi.
Beldenin aynı zamanda mevcut Belediye BaÅŸkanı DemirtaÅŸ’ın, 31 Mart Mahalli Ä°dari Seçimlerine iliÅŸkin bir süre önce baÅŸlattığı çalışmalarını aralıksız sürdürdüğü bildirildi.
Yapılan yazılı açıklamada, beldesindeki AK Parti Seçim Bürosu’na giderek burada Gülüç Gençlik Kollarının hazırladığı sohbete katıldığı belirtildi. Burada genç kesime konuÅŸan DemirtaÅŸ,  geçmiÅŸ dönemde yaptıkları projeleri hatırlattı, yeniden kazanması durumunda yapacağı projelerinden söz etti.
Yapamayacağı hiçbir işin sözünü asla vermediğini anlatan Demirtaş, şunları kaydetti:
“GeçmiÅŸte söz verdim ve yaptım. Bundan sonrada söz verdiÄŸim iÅŸi yapmadığım takdirde, siz yolda, sokakta, hatta makamıma gelerek bunun hesabını soracaksınız ve sormalısınız da. Yarın buraya baÅŸkaları da gelecek size bir takım sözler verecek. Her söze inanmayın, verilen sözlerinde takipçisi olun. Ben kendi adıma konuÅŸuyorum yapamayacağım hiçbir sözü size vermeyeceÄŸim.”
Açıklamada ayrıca, toplantıya katılanlar arasında AK parti Gülüç Belde Teşkilat Başkanı İsmail Yılmaz, Ak Parti Gülüç Gençlik Kolları Başkanı Resul Kartal ve yönetim kurulu üyelerinin de olduğu vurgulandı.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük3
hayran1
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo