Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

DEMİRTAŞ'A TAM DESTEK !.

DEMÄ°RTAÅž'A TAM DESTEK !.

AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Polat Türkmen ve Hamdi Uçar, il, ilçe ve belde başkanları ile birlikte Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş’ı makamında ziyaret ederek kendisine destek verdi.


AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Polat Türkmen ve Hamdi Uçar, AK Parti Zonguldak Ä°l BaÅŸkanı Zeki Tosun, EreÄŸli Ä°lçe BaÅŸkanı Fatih Çakır, Ormanlı Belediye BaÅŸkanı Bayram BaÅŸol, belde baÅŸkanları, kadın ve gençlik kolları va çok sayıda parti yöneticisi ile birlikte Gülüç Belediye BaÅŸkanı Gökhan DemirtaÅŸ’ı makamında ziyaret etti.

BaÅŸkan DemirtaÅŸ “Seçimi en farklı ÅŸekilde almak istiyoruz”

Milletvekilleri ve AK Partili yöneticileri kapıda karşılayan BaÅŸkan DemirtaÅŸ ziyarette yaptığı konuÅŸmada önümüzdeki yerel seçimleri çok farklı ÅŸekilde almak istediklerini söyledi. DemirtaÅŸ konuÅŸmasında “Gülüç Belediye BaÅŸkanı Gökhan DemirtaÅŸ, “DeÄŸerli il baÅŸkanıma, milletvekillerime, ilçe baÅŸkanıma, belediye baÅŸkanları ve belde belediye baÅŸkanlarıma AK Parti’nin çeÅŸitli kademelerinde görev yapan yönetici arkadaÅŸlarımıza hoÅŸ geldiniz diyorum. Beldemize yapmış olduÄŸunuz ziyaretten dolayı hepinize teÅŸekkür ediyorum. Önümüzde yerel seçimler var. Belde baÅŸkanımız, yöneticilerimiz, kadın ve gençlik kollarımızla seçimlere her türlü ÅŸekilde hazırız. Yeniden aday gibi birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu seçimi en farklı ÅŸekilde almak istiyoruz. Burada yeniden AK Parti bayrağını dikerek, genel iktidarın da gücünden faydalanarak beldemize hizmet etmek istiyoruz. Bu günden Gülüç halkımıza ÅŸunu söylüyorum; beldemize güzel hizmetlerimiz olacak. Hedefimiz Gülüç’ü bu günkünden daha modern ve daha güzel bir görünüme kavuÅŸturacağız” dedi.

Yılmaz “AK Parti’yi Gülüç’te zirvenin en üst noktasına taşıyacağız”

Gülüç’ün daha fazla hizmet alması için milletvekillerinin desteÄŸine ihtiyaç duyduklarını anlatan AK Parti Gülüç Belde BaÅŸkanı Ä°smail Yılmaz, yerel seçimlerde AK Parti’yi Gülüç’te zirvenin en üst noktasına taşıyacaklarını vurguladı. Yılmaz konuÅŸmasında ÅŸunları söyledi; “BaÅŸkanımızın da dediÄŸi gibi Gülüçümüzü layık olduÄŸu en üst noktaya taşıyacağız. Yatırımlar noktasında siz deÄŸerli milletvekillerimizin kapısını çok aşındıracağız, sizlere çok ihtiyacımız olacak. AK Parti’yi burada zirvenin en üst noktasına taşımak için tüm çalışmalarımızı yapıyoruz. Seçim bürolarımızı tuttuk, süreç baÅŸlamış gibi yolumuza devam ediyoruz.”

Çakır “DemirtaÅŸ’ın katılımı ile partimizin çıtasını daha da yükselttik”

AK Parti Kdz. EreÄŸli ve belde teÅŸkilatları olarak yerel seçimlere her anlamda hazır olduklarını belirten Ä°lçe BaÅŸkanı Fatih Çakır, genel merkezin resmi adaylıkları açıklaması ile birlikte sahaya ineceklerini dile getirdi. Çakır konuÅŸmasında ÅŸu ifadelere yer verdi; “Gülüç Belediye BaÅŸkanımızın katılımları ile partimiz Gülüç’te daha da büyük bir ivme kazandı. El birliÄŸi ile daha güzel hizmetler yapacağız. AK Parti’nin hizmet kalitesini getirerek Gülüç’te de çıtayı yükselterek halkımızla buluÅŸturacağız. Gülüç’te olduÄŸu gibi tüm beldelerimizde hazırlığımızı yaptık. Genel merkezimizin adayların isimlerini resmen açıklamasını bekliyoruz. 31 Mart seçimlerinin öncelikle Gülüçümüze ve tüm ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum.”

Tosun “Gökhan baÅŸkan yeniden yuvasına dönmüş oldu”

BaÅŸkan DemirtaÅŸ’ın AK Parti camiasına uzak olmadığını ve yeniden yuvasına dönmesinden duyduÄŸu memnuniyeti ifade eden AK Parti Zonguldak Ä°l BaÅŸkanı Zeki Tosun, Gülüç’te daha güzel hizmetlere imza atacaklarını söyledi. Tosun konuÅŸmasında ÅŸu sözlere yer verdi; “Vekillerimizin yoÄŸun mesailerinden dolayı Gülüç Belediye BaÅŸkanımıza ziyaretimizi bu gün yapıyoruz. Gökhan baÅŸkan zaten bizim içimizden birisiydi. Tekrar kendi yuvasına gelmiÅŸ oldu. Ä°nÅŸallah AK Parti olarak Gökhan baÅŸkanla Gülüç’te daha güzel oy alacağız. Ben bu güzel ve kalabalık karşılamadan dolayı herkese teÅŸekkür ediyorum.”

Uçar “Yeniden aramızda olmanızdan büyük mutluluk duyuyorum”

AK Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar ise Gülüç Belediye BaÅŸkanı Gökhan DemirtaÅŸ’ın AK Parti camiasından olduÄŸunu belirterek bundan sonra AK Parti camiası olarak kendisinin arkasında olacaklarına vurgu yaptı. Uçar ziyarette yaptığı konuÅŸmasında “Sayın BaÅŸkanım hoÅŸ geldiniz, sefalar getirdiniz. Yeniden aramızda olmanızdan dolayı büyük mutluluk duyduÄŸumu ifade etmek istiyorum. Bu camiaya yabancı deÄŸilsiniz. Bu camianın içerisinde bir arkadaşımız, kardeÅŸimiz olarak yeni dönemde Gülüç gibi ÅŸirin bir beldemizde belediye baÅŸkanı olarak hizmet etmek herkese nasip olmaz. Ä°nÅŸallah bundan sonraki süreçte de Gülüç halkımızın size vereceÄŸi destekle projelerinizi hayata geçirme konusunda bizlerde AK Parti ailesi olarak arkanızda olacağız. Hep birlikte burada güzel iÅŸler yapacağımızı buradan taahhüt ediyoruz. Bizi burada çok coÅŸkulu bir ÅŸekilde karşıladınız, ÅŸaşırdım bende bir anda. Çok heyecanlı, çok dinamik bir ortam gördüm. Bundan sonra sık sık bir araya gelerek vatandaÅŸlarımızın taleplerini alıp sizlerin projelerini hep birlikte paylaÅŸacağız. Bu yola beraber çıktık, inÅŸallah beraberce devam edeceÄŸiz” dedi.

Türkmen “Gülüç’ü ve seni seviyoruz”

AK Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen ise Gökhan DemirtaÅŸ’ı Gülüç halkının çok sevdiÄŸini ve kendisinin de çok sevdiÄŸini söyledi. Bundan sonraki süreçte milletvekilleri ve teÅŸkilatlar olarak kendisinin yanında olacaklarını ifade eden Türkmen ÅŸunları dile getirdi; “Polat Türkmen; DeÄŸerli Gökhan kardeÅŸim seni Gülüç’ü neresinde nasıl olursan ol seviyoruz. Seni Gülüç halkı da seviyor. Herkesin de söylediÄŸi gibi zaten AK Parti ailesinin içerisinde bir kardeÅŸimizdin. DeÄŸerli belde, ilçe ve il baÅŸkanımız vesile oldular, senin de arzunla AK Parti ailesi ile buluÅŸarak daha zevkli, daha ÅŸevkli, daha güzel hizmetleri verebilmek adına inÅŸallah birlikte çalışacağız. Seçimler sadece yöresel deÄŸildir. Bu seçimlerin çokta önemi var. Bu seçimleri ‘Åžurası kar eder, ÅŸurası zarar eder’ anlayışı ile hareket eden insanlar ve teÅŸkilatlar olmayacağız. Bizim teÅŸkilatlarımız her zaman canlı. Bu gün de burada bunu gördüm. Bizim teÅŸkilatlarımız bir seçim biter, bir sonrakine hazırlanır. Biz Cumhur ittifakı yaptık. Bunu CumhurbaÅŸkanımız çok önemsiyor. Bu bir seçim ittifakı deÄŸil ülkemizin istikbal ve istiklal meselesidir. Bu bir seçim karı, zararı gibi algılamayın. MHP’li kardeÅŸlerimizde bunu öyle algılamazlar. Çünkü Sayın Genel BaÅŸkan Devlet Bahçeli beyde aynı ÅŸeyleri söylüyor. O yüzden biz söylemlerimize ve eylemlerimize dikkat edeceÄŸiz. Her parti ülke meselesiyle partim ondan sonra gelir konumundayız ÅŸu anda. Önce ülkem, sonra partim gelir zihniyetindeyiz hepimiz. Ben bu vesileyle Gökhan baÅŸkanıma tekrar hoÅŸ geldin diyorum. Kendisine ekipleriyle beraber baÅŸarılar diliyorum. Bizde il ve ilçe yönetimlerimizle birlikte buralarda olacağız. Ãœlkemizin ve özellikle Zonguldak’ımızın hak ettiÄŸi yere gelmesi için hepimiz gayret edeceÄŸiz. Gülüç halkımızın ben sizleri çok sevdiÄŸini izliyorum ve ÅŸahit oluyorum. Ä°nÅŸallah bu sevginiz artarak devam eder diye dua ediyorum.”

Yapılan ziyarette açıklamaların ardından Başkan Demirtaş, milletvekilleri ve parti yöneticileri ile bir süre sohbet etti.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük5
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo