Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

ÖNCE OY İSTEDİ!..

ÖNCE OY İSTEDİ!..

AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Hüseyin Özbakır, Faruk ÇaturoÄŸlu, Zonguldak Milletvekili Adayları Özcan Ulupınar, Akın Kaymak, Aytekin Kazancı ve AK Parti Zonguldak Ä°l BaÅŸkanı Zeki Tosundan oluÅŸan Zonguldak heyeti BaÅŸbakan Ahmet DavutoÄŸlu’na Zonguldak’la ilgili üç önemli dosya sundu.

Ankara Ticaret Odasındaki büyük salonda dün BaÅŸbakan ve AK Parti Genel BaÅŸkanı Ahmet DavutoÄŸlu tarafından açıklanan Seçim Beyannamesi ile ilgili toplantıya katılan Zonguldak heyeti toplantının ardından bir araya geldikleri DavutoÄŸlu’na Zonguldak için hayati önemi bulunan Zonguldak Rödovans sahaları, Öğrenci Toplu Taşıma Ä°halesi ve Devrek Afet yardımlarını içeren üç farklı dosya sundu.

Ankara da oldukça verimli geçen toplantıyı değerlendiren Çaturoğlu, şunları söyledi:

“Dün partimizin seçim beyannamesinin açıklanması sebebiyle Ankara’daydık. Orada bir programa katıldık. Toplantıda esnasında ve bitiminde AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Hüseyin Özbakır, Zonguldak Milletvekili Adayları Özcan Ulupınar, Akın Kaymak, Aytekin Kazancı ve AK Parti Zonguldak Ä°l BaÅŸkanı Zeki Tosun ve bazı partililer ile birlikte BaÅŸbakanımıza üç dosya verdik. Bunlardan bir tanesi malum son zamanlarda yoÄŸun tartışmalara sebep olan Özel taşıma ihaleleri ile alakalıydı.  Bu sorunu gündeme getirdik.

Ardından ikinci Dosyamız ise, Zonguldak’ta Özel Maden Ä°ÅŸletmeleri var.  Bunlar rödovanslı özel maden iÅŸletiyorlar. Torba yasada yer alan ton başına maliyet sorunu vardı. Onunla ilgili bir kısmı telafi edildi, o farkların bir kısmı henüz telefi edilmedi. O noktada ilgili arkadaÅŸlarımızın hazırladığı dosyayı baÅŸbakanımıza takdim ettik, konunun incelenmesi için ilgili yetkilere derhal talimat verdi.  

 

DEVREK İÇİN AFET DOSYASI

DiÄŸer bir dosyamızda Devrek’te geçen Ramazan ayında bir heyelan felaketi olmuÅŸtu. Zarar gören ev, iÅŸyeri ve okullar var. Bunlarla ilgili devletin yaptığı çalışmalar var. VatandaÅŸlarımızın taleplerini ilettik. Bunlarla ilgili de dosyayı baÅŸkanımıza tevdi ettik, inÅŸallah bu üç dosya ile ilgili olumlu neticeler alacağız. VerdiÄŸimiz dosyaların ardından çalışmalar baÅŸbakanlık nezdinde hemen baÅŸlatıldı. Sorunlar takip ediliyor ve sonuç alacağımıza inanıyorum. Bu konuda yardımlarını bizden esirgemeyen BaÅŸta BaÅŸbakanımız Ahmet DavutoÄŸlu ve tüm siyasi büyüklerimize teÅŸekkür bir borç biliyorum”

 

ÇATUROĞLU, BEYANNAMEYİ VE SEÇİMLERİ DEĞERLENDİRDİ

 

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk ÇaturoÄŸlu, 3. ve 4. sıradaki Milletvekili Adaylarını Ankara’ya götürmek için çalıştıklarını belirterek, “Ä°nÅŸallah 1 Kasım’da tek başına AK Parti iktidarı görünüyor, 300 üzerinde Milletvekili alarak istikrar ve ülkemizin selameti için çalışmaya devam edeceÄŸiz.” dedi.

Kdz. EreÄŸli İçesinde AK Parti Ä°lçe BaÅŸkanlığı tarafından organize edilen Ä°lçenin nüfus olarak en kalabalık olan Mahallesi olan BaÄŸlık’ta seçim çalışmalarına katılan AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk ÇaturoÄŸlu önemli açıklamalarda bulundu.

1 Kasım Pazar günü yapılacak olan Genel seçimlerde AK Parti Zonguldak MilletvekilliÄŸi listesinde, ikinci sıradan kendisine yer bulan Milletvekili ÇaturoÄŸlu, kısa adı SKM olan Seçim Koordinasyon Merkezi’nin EreÄŸli’deki esnaf gezilerine katılarak vatandaÅŸlardan destek istedi, BaÅŸbakan Ahmet DavutoÄŸlu tarafından dün açıklanan seçim beyannamesini ve seçim sürecini deÄŸerlendirdi.  

 

ÖNCE OY İSTEDİ

Belirlenen program dahilinde İlçe Bağlık Mahallesi esnafını ziyaret eden Çaturoğlu, cadde üzerinde bulunan esnafla ve alışverişe gelen halkla kucaklaştı kendisi ve partisi için 1 Kasım Pazar günü yapılacak olan seçimler için rey talep etti.

 

Burada bulunan esnaları tek tek dolaÅŸan ÇaturoÄŸlu’na bazı esnaflar tarafından ikramda bulundu.

 

BEYANNAME DOLU DOLU

ÇaturoÄŸlu burada gazetecilere yaptığı açıklamada, Bugün kilometrelerce yol kat ettiklerini kaydederek, ÅŸunları söyledi: “Yüzlerce esnaf, binlerce vatandaÅŸla haşır neÅŸir olduk. Amacımız bütün herkese ulaÅŸmak. Biz kendi üzerimize düşeni yapıyoruz.  Åžimdi 1 Kasım tarihinde yapılacak olan seçimlerde, 3. ve 4. sıradaki Milletvekili Adaylarını Ankara ya götürmek için çalışıyoruz.

 

Dün Sayın BaÅŸbakanımız Ahmet DavutoÄŸlu’nun açıklamış olduÄŸu seçim beyannamesi gerçekten dolu dolu.  Toplumun tüm kesimlerine müjdeler var; kadınlara, gençlere, yaÅŸlılara, emeklilere, esnaflara, iÅŸadamlarına, giriÅŸimcilere, hastalara ve toplumun her kesimlerine bir takım ÅŸeyler var. Bu seçim beyannamesini bütün vatandaÅŸlarımızın okumasını istiyorum. Bizlerde bu seçim beyannamesini her yerde anlatacağız. Beyanname kamuoyu ile paylaşıldıktan sonra çok olumlu bir havaya oluÅŸtu. Bizlerin izlenimlerinde zaten olumlu bir yönde gidiÅŸat vardı, açıklanan bu beyanname bunu olumlu yönde tetikledi. Ä°nÅŸallah 1 Kasım’da tek başına AK Parti iktidarı görünüyor, 300 üzerinde Milletvekili alarak istikrar ve ülkemizin selameti için çalışmaya devam edeceÄŸiz.” 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo