Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

DAHA MODERN VE KULLANIŞLI OLACAK !

DAHA MODERN VE KULLANIÅžLI OLACAK !

Amfi Tiyatro’da sahne alanı büyütülüyor.


Kdz. EreÄŸli’de 19 Kasım 2023 tarihinde yaÅŸanan büyük felakette zarar gören sahilde karaya oturan Pallada yük gemisinin parçaları çıkartıldıktan sonra yenileme çalışmalarına baÅŸlanan Amfi Tiyatro’da sahne alanı büyütülüyor. Belediye BaÅŸkanı Halil Posbıyık, Amfi Tiyatro’nun yeni haliyle eskisinden çok daha modern ve kullanışlı olacağını söyledi.

Belediye BaÅŸkanı Halil Posbıyık, 19 Kasım 2023’de yaÅŸanan büyük felakette zarar gören sahilin Amfi Tiyatro bölgesinde karaya oturan Pallada yük gemisinin son parçaları kaldırıldıktan sonra yenileme çalışmalarına baÅŸlanan Amfi Tiyatro’da incelemelerde bulundu.

Felakette zarar gören, gemi parçalarının çıkartma çalışmaları nedeniyle de kullanılamaz hale gelen Amfi Tiyatro’yu kısa zamanda yenileyeceklerini ve EreÄŸli halkının hizmetine sunacaklarını belirten BaÅŸkan Posbıyık; “Amfi Tiyatro’daki çalışmalarımız hummalı bir ÅŸekilde sürüyor. Sahne alanını büyütüyoruz. Halk oyunları ekipleri artık sahne üzerinde oyunlarını sergileyebilecekler. Yeni haliyle Amfi Tiyatro bir çok etkinliÄŸe ev sahipliÄŸi yapacak. Eskisinden çok daha modern ve kullanışlı olacak” dedi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo