Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

ÇAVDARLI – UZUNMEHMET BAĞLANTI YOLU !

ÇAVDARLI – UZUNMEHMET  BAĞLANTI YOLU  !

Ereğli`de yeni bağlantı yolu çalışması sürüyot


Kentin birçok noktasında trafik sıkışıklığını azaltmak ve ulaşımı kolaylaÅŸtırmak için yeni yol açma çalışmalarını sürdüren Kdz. EreÄŸli Belediyesi Süleymanlar, Uzun Mehmet ve Kestaneci mahallesinin kesiÅŸtiÄŸi Çavdarlı – Uzun Mehmet arası yeni baÄŸlantı yolu yapıyor.

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, beraberinde başkan yardımcıları, daire müdürleri ve ilgili teknik ekiple birlikte belediyenin sahada yürüttüğü çalışmaları yerinde denetledi.

Belediye Fen Ä°ÅŸleri Müdürlüğü ekiplerinin kentin bir çok noktasında trafik sıkışıklığını azaltmak ve ulaşımı kolaylaÅŸtırmak için yürüttüğü yeni yol açma çalışmalarını da inceleyen BaÅŸkan Posbıyık, Çavdarlı – Uzunmehmet arası yapılan 300 metre uzunluÄŸundaki yolun  CehennemaÄŸzı MaÄŸaraları üst bölgesindeki yerleÅŸim alanları ile Uzunmehmet Mahallesi’ni birbirine baÄŸlayacağını belirtti.

Süleymanlar, Uzunmehmet ve Kestaneci Mahallelerine ulaşımı kolaylaştıracak olan yol çalışması ile diğer mahallelerde süren çalışmalar belirlenen program dahilinde devam edecek.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo