Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

CUMHURİYET GAZETESİ'NDE “EREĞLİ CHP!!”

CUMHURİYET GAZETESİ'NDE “EREĞLİ CHP!!”

Milletvekili Demirtaş tüzük ve ilkeleri hatırlattı; başlığı Cumhuriyet attı: Zonguldak`ta tartışmalı kongre


 

Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş 20 Ağustos Salı günü yapılacak CHP Karadeniz Ereğli İlçe Kongresinde ilçe başkanı adayı olan Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ın eşi Neriman Posbıyık’ın seçimi kazanabilmek için belediye imkanlarını kullandığını iddia etti.
CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş, Cumhuriyet Gazetesi’nde yayınlanan demecinde kendisine ulaşan bilgilere göre Neriman Posbıyık ve çevresinin yürüttüğü kampanyanın parti tüzüğü ve Genel Başkanın belirlediği ilkelerle çeliştiğini savundu.
Cumguriyet Gazetesi, demokratik anlayış gereği CHP’de herkesin her yere aday olabileceğinin altını çizen Demirtaş’ın açıklamalarına yer verdi. Haber ise şöyle:
CHP Karadeniz Ereğli İlçe Başkanlığı 20 Ağustos 2019 Salı günü kongresini yapacak. Kongrede Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ın eşi Neriman Posbıyık ve Sertan Ocakçı yarışacak.
Neriman Posbıyık’ın, eşi Halil Posbıyık’ın desteği ile aday olması Ereğli’de tepki ile karşılandı. CHP Zonguldak Milletvekilli Ünal Demirtaş, “Elbette bizim partimiz de demokratik anlayışımız gereği herkes her yere aday olabilir. Ancak partililerimizin bana söylediklerine göre, maalesef Neriman Hanım ve yanlarındaki kadrolar seçimi kazanmak için belediye imkânlarını ve gücünü de kullanarak kampanya yürütmektedirler. Bütün bu durumlar, partimizin tüzüğüne ve Genel Başkanımızın belirlediği temel ilkelere aykırıdır” diye konuştu. "

http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/siyaset/1538961/Zonguldak_ta_tartismali_kongre.html

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük7
kızgın3
şaşkın1
hayran0
üzgün0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Ahmet Berber

19 Ağustos 2019 - 12:27

Sn. Editör böyle yanlı bir haberin içeriğinin yanlış olduğunu bildiğiniz halde yayınlıyorsunuz. Aday 3 kişi değil mi? Neden ilk adayın Ali KOCAMANOĞLU olduğunu belirtiyor sunuz. Doğru haber yapalım lütfen. Birilerinin gügümleri ile hareket etmeyin. Dürüst yayın ilkesinden şaşmayın. Etik değerlere dikkat edin. Ne farkınız var yalan yanlış haberleri yazanlardan. Lütfen düzeltme yapın. Halkı ve delegeleri oyuna getirmeyin.

Yorum Yazın

Canlı Radyo