Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

CUMHURBAŞKANI İÇİN MAAŞINI VERMİŞTİ…

CUMHURBAŞKANI İÇİN MAAŞINI VERMİŞTİ…

İtfaiye çalışanı milletvekili aday adayı oldu, “en büyük destekçim eşim” dedi.


Bir maaşını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın adaylık sürecinde bağışlayarak dikkat çeken Karadeniz Ereğli Belediyeyi İtfaiye Müdürlüğü çalışanı Erol Acar, 24 Haziran Seçimleri için Zonguldak adına milletvekili aday adayı olduğunu bildirdi.
Acar, yazılı açıklamasında, aday adaylığı başvurusunu müracaatını partisinin İl Başkan Yardımcısı Ali Kemal Karaca’ya verdiğini belirtti. Süreçte, en büyük desteği Kadın Kolları yönetim kurulu üyesi olan eşi Sevgi Acar’dan aldığını ifade eden Acar, şunları kaydetti:
“Şer odakları ve karanlık güçler karşısında dimdik bir duruş sergileyen liderimiz, Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın yanında bu kutlu yürüyüşte daha etkin olmak, onun gücüne güç katmak için yola çıktım. Aday adayı olmaktaki en büyük amacım yola çıktığım büyüklerimden daha fazla bilgi almak, onların tecrübelerinden yararlanmaktır. Bu vazifede önceliğim hiçbir menfaat gözetmeksizin, milletim, bayrağım, vatanım ve devletim için 'ölmekse ölmek, mücadeleyse mücadele, hizmetse hizmet' mantığıyla bu yola çıktığımı hatırlatmak isterim. Tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet.”
Önceki seçimlerde Seçim Koordinasyon Merkezi’nde görevler alan Acar, ilçedeki muhtarlar ve halk ile olan diyalogları ile ön plana çıkıyor. 

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük8
hayran4
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo