Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

ÇOK KONUŞULAN BAŞOL, KONUŞTU…

ÇOK KONUŞULAN BAŞOL, KONUŞTU…

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Karadeniz Ereğli’de, mahalli idari seçimlerini kazanmasına karşın aldığı oy sayısını beğenmeyerek söylediği bazı sözlerden sonra mensubu olduğu eski partisi MHP tarafından eleştirilerin hedefinde kalan Ormanlı beldesinin AK Partili Belediye Başkanı Bayram Başol, “bizim kavgamız kişiler ile değil, bizim kavgamız Ormanlı’ya hizmet olur” dedi.
Başol, partisinin Ereğli ilçe teşkilatının kendisine gerçekleştirdiği ‘hayırlı olsun’ ziyaretinden yaptığı konuşmada, Ormanlı halkının gösterdiği güvene layık olmaya çalışacağını söyledi. Sözlerinde ‘teşkilat’ vurgusu yapan Başol, şunları kaydetti:
“31 Mart’ı tatlısıyla acısıyla geride bıraktık. Önümüzde bir 5 yılımız var. İnşallah bize gösterilen bu güvene layık olmaya çalışacağız. Yapmamız gereken birçok iş var. İnşallah mahcup olmayacağız. Teşkilatlarımızı mahcup edecek hiçbir şey yapmayacağız. Hükümetimiz ve milletvekillerimizin Ormanlı da gözü-kulağı olmaya devam edeceğiz. Ormanlı gerçekten güzel bir bölge. Bizim kavgamız kişiler ile değil, bizim kavgamız Ormanlı’ya hizmet olur.”

NE DEMİŞTİ!
Ormanlı Belediye Başkanı Bayram Başol, seçim gecesi taraftarlarına yaptığı konuşmada, şöyle demişti:
“Ben bugüne kadar yapmış olduğum hizmette, bir tane oy verdi vermedi Allah şahit ayrımcılık yapmadım. Ama yapmak gerekiyormuş. Sayın Cumhurbaşkanımız ne diyor? ‘İnlerine gireceğiz’ dedi, sinlerine. Girdik mi diyor. Girdik. İşte şimdi bizde Sayın Cumhurbaşkanımızın aldığı talimat doğrultusunda ben onu görev addedeceğim. Biz o çakalları ininde dahi rahat bırakmayacağız.”

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük6
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo