Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

CHP’LİLER HIZLI BAŞLADI

CHP’LİLER HIZLI BAŞLADI

Zonguldak’ın CHP Milletvekili adayları, saha ziyaretlerini sürdürüyor.


Ziyaretlere ilişkin yapılan yazılı açıklama 'aynen' şöyle:

"28 Mayıs Pazartesi günü Zonguldak ve Karadeniz EreÄŸli’de aday tanıtım toplantılarını düzenleyen CHP Zonguldak milletvekili adayları ile CHP Ä°l Örgütü, Salı günü Zonguldak’ta, Zonguldak Milletvekili ve Adayı Ãœnal DemirtaÅŸ, Ä°l BaÅŸkan Vekili Hakkı Güney, Zonguldak Belediye BaÅŸkanı Muharrem Akdemir, CHP Zonguldak Merkez Ä°lçe BaÅŸkanı Fikret Zaman, Milletvekili Adayları Deniz Yavuzyılmaz, Merve Kır, ÇiÄŸdem Åžeker ve CHP Ä°l Yöneticilerinin katıldığı bir dizi ziyarette bulundu.
Programlarına Zonguldak Valisi Ahmet Çınar ile baÅŸlayan heyet, devamında Zonguldak Baro BaÅŸkanı ve Yönetim Kurulu’nu ardından da Åžoförler Odası’nı ziyaret etti.
CHP Zonguldak Milletvekili Ãœnal DemirtaÅŸ, özellikle Çaycuma Havalimanı ile ilgili olarak gösterdiÄŸi duyarlılık ve çalışmalar için Zonguldak Valisi Ahmet Çınar’a teÅŸekkürlerini iletti. Vali Ahmet Çınar da bu nezaket ziyareti için heyete teÅŸekkür etti. Heyetin ikinci durağı Zonguldak Barosu oldu. Baro BaÅŸkanı Özel EroÄŸlu, Baro Yönetim Kurulu Ãœyeleri Seven Metin Kayhan, Görkem Çeçe ve Türker Kapkaç’ın da hazır bulunduÄŸu ziyarette Ãœnal DemirtaÅŸ hukukun üstünlüğü ve yargı bağımsızlığının vazgeçilmezliÄŸine vurgu yaptı.

ERDEMÄ°R’Ä°N SATILMASI… TTK İŞÇİ AÇIÄžI…
CHP heyeti Barodan Zonguldak Åžoförler ve Otomobilciler Odasına geçti. CHP heyeti ile oda yöneticileri Zonguldak’ın önemli sorunlarından biri olan yolların bitmemesi konusunda deÄŸerlendirmelerde bulundu. Görüşmede Erdemir’in satılması, TTK’nın işçi açıklarının giderilmemesi, limanların özelleÅŸtirilmesi, iÅŸsizlik ve yatırım eksikliÄŸi gibi konulara deÄŸinildi.
Görüşmede Zonguldak için herkesle iÅŸbirliÄŸi yapmaya hazır olduklarını belirten CHP Zonguldak Milletvekili Ãœnal DemirtaÅŸ, mazot fiyatlarındaki artışın toplumun her kesimini etkilediÄŸi, Türkiye’nin dış borcunun günden güne arttığını, kötü giden bu ekonomik tablo karşısından esnafın altından kalkılamaz bir duruma geldiÄŸini vurguladı.
Heyet daha sonra Zonguldak Muhtarlar DerneÄŸi BaÅŸkanı Åžerafettin Nas’ı ziyaret etti. Zonguldak’ın sorunları üzerine yapılan görüşmelerde, CHP Zonguldak Milletvekili Ãœnal DemirtaÅŸ, AKP iktidarının 16 yıldır Zonguldak’a üvey evlat muamelesi yaptığına dikkat çekti."

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

hayran1
gülücük0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo