Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

CHP’Lİ BELEDİYE BAŞKANLARINDAN ANKARA ÇIKARMASI!

CHP’Lİ BELEDİYE BAŞKANLARINDAN ANKARA ÇIKARMASI!

CHP`li belediye başkanları bulunmamasına rağmen...


CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş imzalı yazılı açıklamada, "CHP`li Belediye Başkanlarının Ankara Çıkarması" başlıklı açıklamada ilginç bir ayrıntı dikkat çekti. Ankara`da Kılıçdaroğlu`yla görüşme yapan belediye başkanları arasında, Zonguldak`ın ilçe ve beldelerinde seçilmiş CHP`li belediye başkanları bulunmalarına rağmen, Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık yer alamadı…

 

Açıklama ‘aynen’ şöyle:

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Zonguldak’ın CHP’li Belediye Başkanları ile görüştü. Görüşmede yerel seçimlerdeki başarılarından dolayı teşekkür eden Kemal Kılıçdaroğlu, bu süreçte CHP`li başkanlara büyük görevler düştüğünü vurgulayarak, sosyal demokrat belediyecilik anlayışıyla çalışmalarını istedi.                                 

TBMM’DE TOPLANTI!
Zonguldak’ın CHP’li Belediye Başkanları, ilk önce Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde, Cumhuriyet Halk Partisi Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Seyit Torun Başkanlığında yapılan toplantıya katıldı. Zonguldak Milletvekilleri Ünal Demirtaş, ve Deniz Yavuzyılmaz’ın da bulunduğu toplantıya, CHP Zonguldak İl Başkanı Hakkı Güney, Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt, Gümeli Belediye Başkanı Ahmet Saydam, Kandilli Belediye Başkanı Mustafa Aydın, Muslu Belediye Başkanı Sabahattin Adıyaman, Çatalağzı Belediye Başkanı Adnan Akgün, Perşembe Belediye Başkanı İsmail İnam, Saltukova Belediye Başkanı Alim Genç, Bakacakkadı Belediye Başkanı Oktay Albuz katıldı.
Toplantıda tek tek söz alan CHP’li Belediye Başkanları, bu buluşmadan duydukları memnuniyeti ifade ederek, ilçe ve beldelerdeki sorunlar, bu sorunların çözümleri ve Genel Merkez ile milletvekillerinden beklentilerini dile getirdi.

BELEDİYELERDEKİ BAŞARIMIZ İKTİDAR YOLUNU AÇACAKTIR!
Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, toplantıya katılan milletvekilleri ve belediye başkanlarına teşekkür ederek, iktidara giden yolun belediyelerdeki başarıdan geçtiğine vurgu yaptı. CHP’li Torun “Partimiz, 31 Mart ve 23 Haziran’da büyük bir başarı elde etti. Bugün nüfusun yüzde 50.8’i, Gayrı Safi Milli Hasılanın ise yüzde 60’ı CHP’li belediyelerdedir. Partimizin iktidara yürüdüğü bu süreçte, belediyelerimize büyük görevler düşmektedir. Vatandaşlarımızın bizi izlediğini, çalışmalarımızı takip ettiğini biliyoruz. Biz de belediyelerimizi takip ediyoruz. Bu anlamda Genel Merkezde bir birim oluşturduk. Başarılarımızı nasıl arttıracağımızı tartışıyoruz. AKP ve MHP’den aldığımız belediyelerde geçmişteki kötü yönetim nedeniyle sorunlar fazla. Ancak bunların altından da kalkacağız. Devri sabık tartışmalarını bırakıp önümüze bakacağız. İktidara giden yolun belediyelerdeki başarıdan geçtiğinin hepimiz biliyoruz. Vatandaşlarımıza hizmet etmek için daha da çok çalışacağız” dedi.

DEĞİŞİM VE DÖNÜŞÜM BAŞLADI!
Yapılan toplantıda kısa bir konuşma yapan CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş; “31 Mart sonrasında başlayan süreç, Türkiye’de güçlü bir değişim ve dönüşüm sürecinin olduğunu bizlere gösterdi. Partimiz iktidara yürüyor. Hepimiz bu bilinç ile çalışmalarımızı yapıyoruz. Belediye Başkanlarımızın yanındayız. Her türlü desteği vermeye hazırız. Bölgemizin sorunlarının çözümünde inanıyorum ki belediye başkanlarımız önemli çalışmalara imza atacaktır. Bizler de Cumhuriyet Halk Partisi’nin iktidarına giden bu yolda parlamentoda üzerimize düşen her türlü sorumluluğu yerine getirmek için önceden olduğu gibi var gücümüzle çalışacağız” dedi.
CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz “Belediye Başkanlarımızı öncelikle kazandıkları başarılar nedeniyle tebrik ediyoruz. Başarılı çalışmalara imza atacaklarına inanıyoruz. Her zaman kendilerine gereken desteği sağlamaya hazırız. Bölgemizin sorunlarının çözülmesi için hem bölgemizde hem de parlamentoda yapılacak her türlü çalışmanın içinde olacağız” dedi

BİRLİKTEN HİZMET DOĞACAK!
Geçmiş dönemde de yürütülen “Kardeş Belediye” uygulamasının, bu dönem de, devam edeceğini belirten CHP Yerele Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun “Kardeş belediye uygulamamız bu dönemde de devam ediyor. Hatta Zonguldak’taki belediyelerimizin de kardeş belediyeleri belli oldu. İnanıyorum ki güçlerimizi birleştirerek, belediyelerimizin sorunlarını çözmede ve vatandaşımıza daha güzel hizmetler sunmada başarılı çalışmalar yapacağız” dedi.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük5
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Belediye işcisi

20 Ekim 2019 - 00:41

Sorsaydı Başkanlarına 2200 maaş sözünü veriyorum diye

Yorum Yazın

Canlı Radyo