Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

CHP’DE SULAR DURULMUYOR

CHP’DE SULAR DURULMUYOR

DİZİSİ BİLE VAR; “GAME OF THRONES”


Karadeniz Ereğli'nin gelecek 5 yıllık stratejik planını hazırlayan Belediye Başkanı Halil Posbıyık siyasi parti ilçe başkanları, kamu kuruluşlarının temsilcileri ve STK'lar ile bir araya gelerek bilgilendirmede bulundu, görüşler aldı. Toplantıya, Karadeniz Ereğli CHP örgütü davet edilmesine rağmen katılmadı(!)
Posbıyık’ın talimatı ile “bilgi-belge-duyuru” ambargosu uygulanan Ereğli FM’de, ‘buna karşın’ alınan bilgiye göre; toplantıya AK Parti İlçe Başkanı M. Fatih Çakır, MHP İlçe Başkan Rahman Demirtürk, İyi Parti İlçe Başkan Yardımcısı Hüseyin Uğuş, BBP İlçe Başkanı Turabi Çelik, kamu ve özel sektör kuruluşlarının müdürleri ve temsilcileri ile Sivil Toplum Örgütü temsilcileriyle bir araya geldi. İlçenin ihtiyaçları doğrultusunda hazırlanan 2020-2024 yılı arası stratejik plan çalışmaları paylaşılarak katılımcıların görüşleri alındı.
FOTA’NIN  KATILMAYIŞI..!
Edinilen bilgiye göre, Cumhuriyet Halk Partisi Ereğli İlçe teşkilatının da toplantıya davet edildiği ancak teşkilat adına her hangi bir yetkili toplantıya katılmadı.
İlçe Başkanlığının toplantıya katılmaması; CHP MYK’sınca iptal edilen ilçe kongresi nedeniyle ilçe örgütü ve Halil Posbıyık arasında gergin olan ilişkilerin yeni bir aşamaya geldiğinin mi işareti yoksa kişisel tavırlarla mı ilişkili olduğu yönünde önem kazandı.

CHP'ye yakın kaynaklardan edinilen bilgiye göre ise partinin Kayyımı İsmail Fota’nın çağrıldığı halde toplantıya iştirak etmemesinin, Posbıyık'a "partisel" bir mesafe koyuş olarak yorumlanıyor.
SP DAVET EDİLMİŞ AMA!
Öte yandan, Saadet Partisi İlçe Teşkilatı’nın toplantıya davet edildiği, davetiye zarfının elden ulaştırılamadı, buna karşın telefon ile aranıp bilgilendirilmeyen SP yöneticinin toplantıdan haberdar edilemediği için katılamadıkları öğrenildi.  

 

 

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük8
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo