Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

CHP HEYETİ ZİYARETLERDE

CHP HEYETÄ° ZÄ°YARETLERDE

Zonguldak’ın EreÄŸli ilçesi Cumhuriyet Halk Partisi Ä°lçe BaÅŸkanı Åžerif Sertan Ocakcı ve yönetim kurulu üyeleri Kdz. EreÄŸli Anadolu Hastanesi, Kdz. EreÄŸli Echomar Hastanesi ve Türkiye Harp Malulü Gaziler Åžehit Dul ve Yetimleri DerneÄŸi Åžubesini ziyaret ettikleri bildirildi.


 

Ocakcı, yazılı açıklamasında ilk ziyareti Anadolu Hastanesi Genel Müdürü Åžahin Elçi’ye gerçekleÅŸtirdiÄŸini, Zonguldak-Ankara Karayolu’nda yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu oluÅŸan kazada yaralanarak tedavisi Anadolu Hastanesinde devam eden OÄŸuz KarakuÅŸ’u da geçmiÅŸ olsun dediklerini belirtti.
EreÄŸli Echomar Hastanesi BaÅŸhekimi Nevzat ÇimenoÄŸlu’na gittiklerini ifade eden Ocakcı,  yeni yapılan ek hastane binası için hayırlı olsun dileklerini ilettiklerini kaydetti.
Son olarak ise Türkiye Harp Malulü Gaziler, Åžehit Dul ve Yetimleri DerneÄŸi Åžube BaÅŸkanı Mehmet Ali Demirdüyen’i ziyaret eden CHP heyeti, Demirdüyen ile bir süre sohbet ettiler. Sertan Ocakcı, ÅŸehit yakınları ve gazilerin ayrıcalıklı olması gerektiÄŸini, saÄŸlık giderlerinin karşılanmaları ve maaÅŸlarının revize edilmesi gerektiÄŸini öne sürdü.
Dernek Başkanı Mehmet Ali Demirdüyen de yaptıkları görevin sorumluluğunun bilincinde olduklarını ve büyük bir özveri ile görev yaptıklarını söyledi, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük1
hayran1
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo