Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

ÇEMSAN ve Ereğli Dilme'yi ziyaret etti

ÇEMSAN ve Ereğli Dilme'yi ziyaret etti

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Karadeniz Ereğli’de, Demokratik Sol Parti (DSP) Belediye Başkan Adayı Burak Müftüoğlu,31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında ÇEMSAN Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Bakkaloğlu ve Tümay Bakkaloğlu’nu ziyaret ettiği bildirildi.
DSP SKM’den yapılan yazılı açıklama ‘aynen’ şöyle:

“”
Kdz. Ereğli DSP Belediye Başkan Adayı Müftüoğlu, 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında partisinin meclis üyesi adayları ve partililerden oluşan grubuyla ÇEMSAN’ ı ziyaret etti.
Müftüoğlu, Serdar Bakkaloğlu ve Tümay Bakkaloğlu ile Kdz. Ereğli'de ticaret konusunda karşılıklı görüş alışverişinde bulundu. Müftüoğlu, kendisinin de yıllarca ticaret yaptığını ve başkan olması halinde ticaret ile istihdam sağlayan herkesin önünde engel olmayacağını aksine yol açıcı tavır sergileyeceğini ifade etti. Belediye Başkanı olacak kişinin ticaretten gelmesi gerektiğine olan inancını bir kere daha ifade ederek desteklerini de istedi. Bunun üzerine Bakkaloğlu, Müftüoğlu ve DSP heyetine çıkmış oldukları yolda başarılar diledi. Fabrika içinde de gezerek işçilerle de sohbet etme imkanı bulan Müftüoğlu, bu zorlu seçim süresince kendisine ve partisine destek isteyerek gezisini hatıra fotoğrafıyla sonlandırdı.
Kdz. Ereğli DSP Belediye Başkan Adayı Burak Müftüoğlu, 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında ÇEMSAN’ dan hemen sonra, partisinin meclis üyesi adayları ve partililerden oluşan grubuyla Ereğli Dilme Yönetim Kurulu Başkanı Banu Ruban Zorlu’yu ziyaret etti.
Bu ziyaretten memnun kalan Zorlu, Sayın Müftüoğlu’na teşekkürlerini iletip iyi dileklerde bulundu. Müftüoğlu ve DSP heyetine fabrikada gezinti yaparak işçileri ile irtibat kurmasını sağladı.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük1
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo