Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

ÇATUROĞLU’NUN EREĞLİ PROGRAMI YOĞUNDU

ÇATUROÄžLU’NUN EREÄžLÄ° PROGRAMI YOÄžUNDU

Kdz. EreÄŸli’de gün boyu ziyaretlerde bulunan AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk ÇaturoÄŸlu, öğleden sonraki programında da sırasıyla Ticaret ve Sanayi Odası (TSO), Türk Metal Sendikası EreÄŸli Åžubesi, Muhtarlar DerneÄŸini ziyaret etti. Kdz. EreÄŸli Belen Sanayisi ile Kandili yol ayrımına kadar yapılacak olan Kdz. EreÄŸli -Zonguldak karayolunun ihalesini alan yüklenici firmanın ÅŸantiyesinde de incelemelerde bulundu.

 

Ä°LK KURUMSAL ZÄ°YARET TSO’YA

AK Parti Milletvekili ÇaturoÄŸlu, öğleden sonraki ziyaret programına Ticaret ve Sanayi Odası (TSO),  ile baÅŸladı. TSO Yönetim Kurulu BaÅŸkanı YaÅŸar Tetiker ve Yönetim Kurulu üyeleri tarafından karşılanan Milletvekili ÇaturoÄŸlu, TSO’ya yaptığı çalışmalarda baÅŸarılar diledi.

 

SIK SIK BİRARAYA GELECEĞİZ

ÇaturoÄŸlu, “Bizim, bölgenin önünü hep birlikte açmaktır. Bu noktada, Ticaret ve Sanayi Odası’nı, yol arkadaÅŸlarımız arasındaki en önemli aktörlerden biri olarak görüyoruz. Sık sık ticaret ve iÅŸ alemi ile bir araya geleceÄŸiz.  Bölgemizin önünü açmak için ne gerekiyorsa güç birliÄŸi yapacağız.

Geçen hafta PerÅŸembe günü, Karadeniz Bölgesi vekilleri olarak; baÅŸbakanımız ve baÅŸbakan yardımcılarında bulunduÄŸu genel merkezde, toplantı icra ettik. O toplantıda, seçim sonuçlarına gere siyasi tabloda ki duruÅŸumuzun ’ne noktada olduÄŸunu’ belirtme fırsatımız oldu. Ayrıca, Zonguldak’ımızla ilgili bölgemize özel sorunları da baÅŸbakanımıza, mübalaÄŸaya kaçmadan yalın bir dille anlatma fırsatımız oldu.  TTK ve Erdemir’den kaynaklı sorunları, Tersaneler Bölgesi’nin istihdam açısından çok zayıf kalmasını, bitmeyen yollarımız ve bitmeyen altyapılar, bölgenin teÅŸvik ihtiyacı gibi konuları kendilerine anlattım. O’da bunları not aldırdı. Önümüzdeki günlerde somut ÅŸeyler olacak inÅŸallah, bunu da kamuoyu ile paylaÅŸacağız.”

 

TETÄ°KER EREÄžLÄ°’DE BASKI BÄ°TTÄ°

TSO BaÅŸkanı YaÅŸar Tekire de, EreÄŸli’de, olduÄŸunu iddia ettiÄŸi ’baskının’ son bulduÄŸunu belirterek şöyle konuÅŸtu:

“Bizi, seçimden sonra ziyaret etmek çok önemliydi. Sayın vekil, kendi içimizden çıkmış bir kardeÅŸimizdir. Kendisiyle, her hangi bir sıkıntımızın olacağını düşünemeyiz bile. Her ÅŸeyi bilen ve üstesinden gelebilecek bir kardeÅŸimizdir. Bundan sonraki çalışmalarımız müşterek olacaktır. En azından, ayda bir kere yapacağımız toplantılarımızla, birlikte bu iÅŸi götüreceÄŸiz. Karadeniz EreÄŸli’nin çok büyük bir rahatlama ile karşı karşıya kaldığını görüyorum.

Biz, bundan önceki dönemde çok büyük sıkıntı çektik. Bunu defalarca üyelerimize anlatmaya çalıştık. Bir haksızlık ve baskı varsa, bunu anlatmak benim sorumluÄŸumdu. Allah şükür ÅŸimdi bütün her ÅŸeyin kalktığını görüyorum. EreÄŸli’nin bundan sonraki günlerde de rahatlayacağını düşünüyorum."

 

TÃœRK METAL SENDÄ°KASI EREÄžLÄ° ÅžUBE ZÄ°YARETÄ°

Milletvekili Çaturoğlu, Türk Metal Sendikası Ereğli Şubesi yaptığı ziyaret de de Başak Yusuf Ziya Odabaş ve Yönetim Kurulu tarafından karşılandı.

ÇaturoÄŸlu, ziyarette ; “Bugün vatandaÅŸlarımızla, STK’larla, esnaflarımızla bir araya gelmek için EreÄŸli’ye geldik. Son geliÅŸmeleri aktarıyoruz, vatandaÅŸlarımızın sıkıntıları, istekleri istiÅŸare noktasında paylaşıyoruz. EreÄŸli’de bizden beklenen nedir, istenen nedir. Özellikle sizleri de ziyaret etmek istedik. Ä°steklerinizi almak paylaşımda bulunmak istiyoruz” dedi.

OdabaÅŸ’ta ÇaturoÄŸlu’nun ziyaretinden duyduÄŸu memnuniyeti dile getirerek teÅŸekkür etti. Toplantı basına kapalı devam etti.

 

MUHTARLARLA GÖRÜŞTÜ

ÇaturoÄŸlu ve AK Parti heyeti daha sonra EreÄŸli Muhtarlar DerneÄŸi’ni ziyaret ederek Dernek BaÅŸkanı Åžakir BaÅŸol ve muhtarlar ile bir araya geldi.

Muhtarlar DerneÄŸi BaÅŸkanı Åžakir BaÅŸol, ziyaretten duyduÄŸu memnuniyeti dile getirerek, ilçedeki köylerin sorunlarını ÇaturoÄŸlu’na sundu.

Milletvekili ÇaturoÄŸlu’da, Muhtarların sorunlarını çok iyi bildiÄŸini belirterek, sorunların takipçisi olacağını söyledi.

 

EREÄžLÄ°-ZONGULDAK YOLUNUN ÅžANTÄ°YESÄ°NÄ° Ä°NCELEDÄ°

Gün boyu EreÄŸli’de ziyaretlerini sürdüren Milletvekili ÇaturoÄŸlu EreÄŸli-Zonguldak karayolu kapsamında KDz. EreÄŸli Belen Sanayi Sitesi önü ile Kandilli kavÅŸağına kadar yapımı planlanan duble yol konusunda çalışmalara baÅŸlayan yüklenici firmanın Ören mevkiindeki ÅŸantiyesine giderek buradaki yol çalışmalarını inceledi, yetkililerden bilgi aldı. 

ÇaturoÄŸlu’nun gerçekleÅŸtirdiÄŸi ziyaretlerde AK Parti Kdz. EreÄŸli Ä°lçe BaÅŸkanı M. Fatih Çakır, AK Parti Yönetim Kurulu Ãœyeleri ile Ä°l Genel ve Belediye Meclis Ãœyeleri hazır bulundu.

 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo