Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Çaturoğlu’ndan Vali Kaban ve TSO’ya ziyaret

ÇaturoÄŸlu’ndan Vali Kaban ve TSO’ya ziyaret

- ÇaturoÄŸlu’ndan Vali Kaban ve TSO’ya ziyaret


AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk ÇaturoÄŸlu, Ä°l BaÅŸkanı Zeki Tosun ile birlikte Zonguldak Valisi Ali Kaban ve TSO’yu ziyaret etti.
AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk ÇaturoÄŸlu, hafta içinde Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurul çalışmalarının tamamlanmasından sonra çalışmalarına Zonguldak’ta devam etti. Ä°l BaÅŸkanı Zeki Tosun ile birlikte Zonguldak Valisi Ali Kaban’ı ve Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret eden ÇaturoÄŸlu ziyaretle ilgili deÄŸerlendirmelerde bulundu.
Ä°l BaÅŸkanı Zeki Tosun ile Zonguldak Valisi Ali Kaban’ı ziyaret eden ÇaturoÄŸlu; “Sayın Valimiz Ali Kaban’ı ziyaret ettik. Ziyaretimizde Sayın Valimizle ilimizin ekonomisi, sanayisi, eÄŸitimi, saÄŸlığı, ulaşımı gibi birçok konuda bilgi alışveriÅŸi yaptık ve deÄŸerlendirmelerde bulunduk. Çok faydalı bir ziyaret oldu. Ä°limizin sorunlarını yakından takip ediyoruz ve her zaman Sayın Valimizle istiÅŸare halindeyiz. Kendilerine çok teÅŸekkür ediyorum” dedi.
Zonguldak Valisi Sayın Kaban’da Milletvekili Sayın ÇaturoÄŸlu ve Ä°l BaÅŸkanı Sayın Tosun’un yaptığı bu ziyaretten memnun olduÄŸunu belirttiler ve ziyaretlerinden dolayı teÅŸekkür etti.
ÇaturoÄŸlu: TSO’nun yapacağı tüm faaliyetlerde her zaman yanındayız ve destekliyoruz
TSO ziyareti deÄŸerlendiren ÇaturoÄŸlu, “Zonguldak’ımızın ve ilçelerimizin, hem de ülkemizin ekonomik sorunları ve çözümleriyle alakalı bilgi paylaşımı yapıyoruz. Biz Ticaret ve Sanayi Odamızın yapacağı tüm faaliyetlerde her zaman yanındayız ve destekliyoruz. Güzel projeler var ve takip ediyoruz. Hepsinin de yanındayız. BaÅŸta TSO BaÅŸkanımız olmak üzere tüm yönetim kuru üyeleri arkadaÅŸlarımıza vermiÅŸ olduÄŸu çabalarından ve gayretlerden dolayı da teÅŸekkür ediyorum” dedi.
Ziyaretten duyduÄŸu memnuniyeti dile getiren Zonguldak TSO BaÅŸkanı Metin Demir, “Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası’nın yürüyen faaliyetleriyle ilgili ve devam ede projelere ilgili tam bir deÄŸerlendirme yaparken Sayın vekilimizi de birden karşımızda görüce açıkçası çok sevindik. Uzunca bir zamandır vekilimizle beraberiz istiÅŸare halindeyiz ve birçok projeyi yürütüyoruz. Bu fırsatta biz sayın vekilimizle projeler hakkında son geliÅŸmeleri paylaÅŸtık ve kendisinin desteÄŸini bir kez daha almış olmaktan mutluluk duyuyoruz. Ayaklarına saÄŸlık ve teÅŸekkür ediyoruz” ÅŸeklinde konuÅŸtu.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük4
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo