Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Çaturoğlu,Çaycuma’da çalışmalarda bulundu

ÇaturoÄŸlu,Çaycuma’da çalışmalarda bulundu

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk ÇaturoÄŸlu referandum gezileri kapsamında Çaycuma’da çeÅŸitli ziyaretler gerçekleÅŸtirdi.ÇaturoÄŸlu beraberinde AK Parti Ä°lçe BaÅŸkanı Ahmet ÇolakoÄŸlu, Saltukova Belediye BaÅŸkanı Zerrin GüneÅŸ, NebioÄŸlu Belediye BaÅŸkanı Ertan AydoÄŸan, Ä°l yönetim kurulu üyeleri, Kadın Kolları BaÅŸkanı ve kalabalık bir grupla ilk olarak Çaycuma Kaymakamı Serkan Keçeli’yi ziyaret etti. Kaymakam Serkan Keçeli ÇaturoÄŸlu’nun ziyarettin duyduÄŸum memnuniyeti ifade ederek; “Çaycuma’mızın önemli sorunlarına saÄŸ olsun vekillerimizin katkıları ve gayretleri ile adım adım çözüm bulma yolunda önemli adımlar atılıyor ilçemizde. Ä°nÅŸallah hem bu ziyaretler kapsamında hem vatandaşın sorunlarını yerinde görme sorunlarına çözüm bulma noktasında olumlu adımların atılacağını düşünüyorum” diye konuÅŸtu.

Milletvekili ÇaturoÄŸlu ise; “Meclis biliyorsunuz 18 Nisan tarihine kadar tatile girdi. Zaten sahadayız. Önümüzdeki bir ayı köy köy, mahalle mahalle ev ev dolaÅŸarak meydanlarda olacağız. VatandaÅŸlarımızın içinde olacağız. Kaymakamımızın da iÅŸaret ettiÄŸi gibi Çaycuma’mızın ve diÄŸer ilçelerimizin Zonguldak’ımızın problemleri ile ilgileniyoruz, çözümleri noktasında gayret sarf ediyoruz. Bölgede bütün iÅŸler zaten yürüyor. Ama burada en büyük projemiz sadece Zonguldak’ın deÄŸil Türkiye’nin en büyük projelerinde birisi olan Filyos Limanı ve Endüstri Bölgesi projesidir. Buna çok önem veriyoruz. Hepinizin bildiÄŸi gibi BaÅŸbakanımızın start vermesi ile liman alt yapı inÅŸaatı devam ediyor. Öbür yandan Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığımızda endüstri bölgesi bir takım iÅŸlerin yapılabilmesi amacı ile 2017 yılında 120 milyon liralık bir ödenek verilmiÅŸ durumda. Proje hayata geçtiÄŸinde bölgemizin kaderi deÄŸiÅŸecek, Zonguldak’ın göç veriyor. Ama bu proje ile birlikte göç alan bir bölge haline gelecek. Bu bölge limanı, demiryolu entegrasyonu, endüstri bölgesi, havaalanı ve yollarında büyümesi ile birlikte ülkenin önemli lojistik merkezlerinden ve sanayi merkezlerinden biri haline gelecek. Öngörülen istihdam sayısı 12 bin 200 kiÅŸidir. Ama bu hizmetler ve diÄŸer yan sektörlerde çalışanlarda birlikte daha yüksek sayılara ulaÅŸacak ve önemli nüfusu olacak. Ben bölgedeki sanayicilerimizin ve iÅŸadamlarımızın bu oluÅŸacak pozisyonu ÅŸimdiden görüp ona göre tavır almaları gerektiÄŸini düşünüyorum. KeÅŸke referandum deÄŸiÅŸikliÄŸini biz mecliste 367 oyu bulup deÄŸiÅŸtirebilseydik. 18 maddeyi halkımızın önüne koyuyoruz. Ancak yurt dışından da müdahaleler var. Zannedersiniz ki dünyada referandum yapılıyor” diye konuÅŸtu.

Ardından Ticaret ve Sanayi Odası BaÅŸkanı Rıfat Sarsık’ı ziyaret eden ÇaturoÄŸlu, odadan “EVET” oyu istedi. Ziyaretinden dolayı memnuniyet dile getiren Oda BaÅŸkanı Sarsık seçim çalışmalarında tüm AK Partililere baÅŸarılar diledi. Çaycuma Esnaf ve Sanatlar Odası ziyaretinde ise Oda BaÅŸkanı Hayri Kandemir, tarım ve hayvancılık alanında ilçeye yapılacak projeler ve KOSGEB kredileri için teÅŸekkür etti. Kandemir ayrıca esnafın bu ay sonuna kadar yenilemesi gereken NACA kodları konusunda destek istedi. ÇaturoÄŸlu konuyu ilgili Bakana ileteceÄŸini ifade etti. Kandemir, tarıma verdiÄŸi desteklerden dolayı vekile Çaycuma manda yoÄŸurdu hediye etti. Partinin ilçe teÅŸkilatında vatandaÅŸlarla bir araya gelen ÇaturoÄŸlu, sandıklardan ’Evet’ çıkacağına emin olduÄŸunu ifade etti. AK Parti Ä°lçe BaÅŸkanı Ahmet ÇolakoÄŸlu ise ÅŸunları söyledi; “10 gündür sahadayız. 16 Nisandaki halk oylamasının ne kadar önemli olduÄŸunu anlatıyoruz ve güzel sonuçlar alıyoruz. Kırsal alandaki halkımızın teveccühü bizleri gerçekten çok mutlu ediyor. Meclisin tatil olması ile vekillerimiz artık bizlerle beraber olacaklar. Çaycuma’dan güçlü bir ÅŸekilde bir ÅŸekilde çıkarsak, inanıyorum ki Zonguldak’tan da güçlü bir ÅŸekilde çıkacağız. Ãœlke genelinde de güzel bir sonuca kavuÅŸarak tekrar dünyanın en güçlü ülkelerinden bir tanesi olmak için 2013 hedeflerimiz için ’durmak yok yola devam’ diyeceÄŸiz. Bu reisimizin sloganıdır. Ä°nÅŸallah Türkiye Cumhuriyeti güçlü bir devlet olduÄŸunu bu halk oylamasında da ispatlayacaktır” diye konuÅŸtu.

Kısa bir söz alan NebioÄŸlu Belediye BaÅŸkanı Ertan AydoÄŸan ve Saltukova Belediye BaÅŸkanı Zerrin GüneÅŸ, çalışmalarını anlatarak, vatandaÅŸlardan ’Evet’ oyu istediler. Muhtarlar DerneÄŸi’ni ziyaret eden partililer köy ve mahalle muhtarları ile bir araya geldiler. Muhtarlar DerneÄŸi BaÅŸkanı Ekrem Çelen, partililere teÅŸekkür ederken muhtarların bazı sıkıntılarını dile getirdi.

Ardından Çaycuma OSB’de ziyaretlerde bulunan ÇaturoÄŸlu, Partisinin ilçe teÅŸkilatını ziyaret ederek partililerle bir araya geldi. ÇaturoÄŸlu daha sonra program çerçevesinde Çaycuma Esenlik, Dağüstü ve Sipahi köylerini ziyaret etti ve CumhurbaÅŸkanlığı hükümet sistemi ve 18 maddelik referandum paketi üzerinde açıklamalarda bulundu ve güçlü bir “EVET  “ çıkması için vatandaÅŸlardan evet oyu istedi.

Milletvekili ÇaturoÄŸlu Çaycuma Müftülüğünün organize ettiÄŸi Çaycuma PerÅŸembe Beldesi Merkez Camiinde “18 Mart Sabahı Gençlerimizle Sabah Namazında BuluÅŸuyoruz” programı çerçevesinde Ä°lçe BaÅŸkanı ve beraberindeki heyetle birlikte 18 Mart Åžehitlerini ve Gazileri anma programına katıldı ve organizasyondan dolayı Ä°lçe Müftüsü Mahmut ArcaklıoÄŸlu baÅŸta olmak üzere organizasyonda emeÄŸi geçenleri tebrik etti. Tüm ÅŸehit ve gazileri şükran ve minnetle andı.

 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo