Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

VATANDAŞLAR ŞAŞIRDI

VATANDAÅžLAR ÅžAÅžIRDI

7 Haziran Pazar günü yapılan Genel Seçimler öncesinde gittiÄŸi köylerdeki vatandaÅŸlara, “Seçimden seçime gelen Milletvekili olmayacağım” vaadinde bulunan AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk ÇaturoÄŸlu seçimin hemen ardından baÅŸladığı teÅŸekkür turlarını sürdürüyor.

ÇaturoÄŸlu Ä°lçede Yalı boyu olarak adlandırılan Elmalı, Tepeören, Cemaller, Bayat, Ballıca, Sücüllü, Terzi ve Üçköy’de vatandaÅŸlarla bir araya gelerek, 7 Haziran seçimlerinde saÄŸladıkları desteklerden ötürü teÅŸekkür etti.

 

VATANDAÅžLAR ÅžAÅžIRDI

Genel seçimlerin üzerinden henüz bir hafta dahi geçmeden karşılarında Milletvekili ÇaturoÄŸlu’nu gören vatandaÅŸlarda pek alışık olmadıkları bu tablo karşısında ÅŸaÅŸkınlıklarını gizleyemedi.

 

24 SAAT TELEFONUM AÇIK OLACAK

Gittiği köylerde vatandaşın alışık olmadıkları bu tabloyu da değerlendiren Çaturoğlu özetle şöyle dedi:

“7 Haziran’da AK Parti yine sandıklardan birinci parti çıktı. Vatandaşımız bir karar verdi, verdiÄŸi bu karara sonuna kadar saygı duyuyoruz. Bizler sizlere söz verdik.  Sadece seçim dönemi kapınızı çalan Vekillerden olmayacağız ÅŸeklinde. Bu sözümüzü görev süremin sonuna kadar tutacağım.  Åžimdi 7 Haziran seçimlerinde bize oy veren, vermeyen herkese teÅŸekkür etmeye geldim.  Bizler kucaklayıcı olacağız. Herkesin sorunlarını takip edeceÄŸiz. Muhtarlarımız ile sürekli irtibat halinde olacağız. Benim cep telefonum 24 saat açık olacak.  Sizler asıl, biz vekiliz. Sizlerin verdiÄŸi oyları cebimize koyup da gidip, bir daha gelmemek olur mu?

Tek başımıza iktidar olamasak bile, bizi 10. seçimde de tekrar açık ara ÅŸampiyon yaptınız. Bize oy verenin de vermeyenin de her kesimin Milletvekiliyim. Bundan hiç kimsenin kuÅŸkusu olmasın. Bizim hedefimiz bütün insanların kalbini, gönlünü kazanarak partimizin en üst noktada sandıkta verim almasına sebep olmak. SorumluluÄŸumuz büyük. Durmadan gece gündüz çalışacağız. Sizler destek veremeye devam edeceksiniz, bizlerde hizmet etmeye”

 

VATANDAÅžLAR MUTLU OLDU

ÇoÄŸu vatandaÅŸlarda ÇaturoÄŸlu’nun bu sözleri karşısında hayranlıklarını ifade ederken,  “Biz hayatımız boyunca böyle bir ÅŸey görmedik. Bize Vekiller seçimlerden önce gelirler,  bir daha görme fırsatımız olmazdı, seçimlerin üzerinden daha bir hafta bile geçmeden bizleri ziyaret etmeniz, son derece memnun etti” ifadelerini kullandı.

Yine bir vatandaşın, “Ben 68 yaşındayım, ilk defa böyle bir ÅŸey görüyorum. Biz seçimlerden seçimlere gelen Milletvekillerine alışığız, seçimlerden 3-4 gün sonra gelen deÄŸil, bir daha ki seçimlere yine siz oy vereceÄŸim” sözleri dikkat çekti.

 

BAYAT’TA MEZUNÄ°YET TÖRENÄ°NE KATILDI

Bayat İlk ve Ortaokulunda düzenlenen Mezuniyet törenine de katılan Çaturoğlu burada dereceye giren öğrencilere ödüllerini verdi, kendileri ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

ÇAKIR’DA EÅžLÄ°K ETTÄ°

ÇaturoÄŸlu’nun gerçekleÅŸtirdiÄŸi köy ziyaretlere AK Parti Kdz. EreÄŸli Ä°lçe BaÅŸkanı M. Fatih Çakır, AK Parti Ä°l Genel Meclis Ãœyeleri Rıfkı Gültekin, Ali Tarakçı, Kazım Beceren ve Ayhan TaÅŸdelen ve parti yönetim kurulu üyeleri de eÅŸlik etti. 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo