Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

ÇATUROĞLU MUHTARLAR BİRER FEDAİ...

ÇATUROĞLU MUHTARLAR BİRER FEDAİ...

AK Parti Zonguldak Milletvekili Adayı Faruk Çaturoğlu, köy ve mahallelerde görev yapan Muhtarların yerel yönetim fedaisi olduğunu söyledi.

ÇaturoÄŸlu AK Parti Alaplı Ä°lçe TeÅŸkilatı tarafından köy ve mahalle muhtarlara yönelik olarak bugün Auapark’ta düzenlenen kahvaltı programında yaptığı konuÅŸmada muhtarlara net mesajlar verdi.

 

MUHTARLARIMIZ KUTSAL BİR GÖREV YAPIYORLAR

Muhtar seçilmenin çok zor olduğuna dikkat çeken AK Parti Zonguldak Milletvekili Adayı Çaturoğlu şunları söyledi:

“Bizim özellikle üzerinde vurgulamak istediÄŸimiz konu ÅŸudur; muhtarlarımız bulunduÄŸu köy ve mahallelerde bütçesi olmadan, kimsesizlerle ilgilenen, fakirle fakir olan yani mahallesinde ve köyünde herkesin dertleriyle dertlenen, sevinciyle sevinen bir yerel yönetim fedai olarak görüyoruz.

Muhtar seçilmek kadar zor bir şey yoktur. Siyasetin en zor yönüdür. Milletvekili seçilebilirsiniz ancak muhtar seçilme milletvekili seçilmekten daha zordur. Ben bunun bilinci içerisindeyim. Çünkü vatandaşlarla bire bir muhatapsınız. Kitleler olarak oy verilmez. Vatandaşın oyunu almak çok zordur. Parasını alırsınız ama oyunu alamazsınız. Onun için muhtarlarımız kutsal bir görev yapıyorlar.

 

“HER KÖYDE BÄ°R ESERÄ°MÄ°Z VAR”

Gerek belediye baÅŸkanlığı gerekse ilçe baÅŸkanlığı dönemimde muhtarımızla çok güzel çalışmalara imza attık. Bu çalışmalarımız sadece Alaplı merkezli kalmadı. EreÄŸli, Kozlu ve Akçakoca’nın köylerine kadar hizmet anlayışı içerisinde olduk. Elimizde olanları paylaÅŸmaya çalıştık. Bununda semeresini gördük 2007 seçimlerinde sıralamaya dahi giremezken biz ekip olarak EreÄŸli’nin köylerinde gece – gündüz çalıştık. GittiÄŸimiz her köyde bir eserimiz karşımıza çıktı. Bizim milletimiz hiçbir zaman kum tanesi kadar yapılan iyiliÄŸi de kötülüğü de unutmaz. Yeri ve zamanı gelince ÅŸunu yaptınız, bunu yaptınız derler.

 

EREÄžLÄ° – DEVREK YOLU İÇİN BAÅžBAKANIMIZ SÖZ VERDÄ°

EreÄŸli – Devrek yolunun en kısa sürede yapacağız. BaÅŸbakanımızla otobüsün içerisinde konuÅŸurken EreÄŸli-Devrek yolunu da söyledik konuÅŸtuk. Kendisi hem EreÄŸli-Devrek yolunun hem de EreÄŸli-Zonguldak yolunun hızlı bir ÅŸekilde yapılacağını ifade etti. Ondan dolayı baÅŸbakanımıza ve çalışma arkadaÅŸlarına çok teÅŸekkür ediyoruz.

 

“BÄ°RLÄ°K-BERABERLÄ°ÄžE Ä°HTÄ°YACIMIZ VAR”

Bizim en büyük problemimiz kavga. Bu bize hep kaybettirdi. Bir Denizli’ye bakın, bir Gaziantep’e bakın. Nerelere gitmiÅŸler, ne haldeler? Burada suçlu aramaya gerek yok hepimiz suçluyuz. Onun için biz önceliÄŸimiz birlik ve beraberliÄŸimiz kazanma noktasında çalışmalar

yapmalıyız. Belediye baÅŸkanıyken bunun örneklerini gördük. Zonguldak’ın ve bölgemiz için yapacağız kavgalarımızı. BaÅŸbakanımız çok güzel bir projeden bahsetti. BAKKA projesi. Bizim tam bahsettiÄŸimiz konu. Böyle özel bir projeye ihtiyacımız var. Tarihinde Zonguldak ülkeye çok katkıda bulunmuÅŸtur. Ama zamanla ivme kaybetmiÅŸtir. Bunun örnekleri birçok ülkelerde de var. Ama ne yapmışlar özel proje uygulamışlar. Ä°stihdamı çeÅŸitlendirelim. Bu manada üniversitelere önem vermiÅŸler. Hibe krediler vererek yatırımı çeÅŸitlendirmiÅŸler. Açığı böyle kapatmaya çalışmışlar. Ãœniversite önem vermemiz lazım ve veriyoruz da. BaÅŸbakanımız yine konuÅŸmasında EreÄŸli’deki eski hastane yerinin BEÃœ’ye kazandırılması konusunu söyledi. Yine Zonguldak’ta merkez atölyesinin de mühendislik fakültesi olması konusunda çalışmalarımız olacak. “

 

ÇAKIR: “ARTIK BÄ°RLÄ°K ZAMANIDIR”

AK Parti Ä°lçe BaÅŸkanı Fatih Çakır’da konuÅŸmasında; Sorunların ortak olduÄŸunu belirterek, “TeÅŸkilatım adına hepinizi selamlıyorum. Artık ayrılık zamanı deÄŸil, birlik zamanıdır. Alaplısıyla, EreÄŸlisiyle, Zonguldaklısıyla, Türkiyelisiyle birlik zamanıdır. Bundan sonra daha güçlü olacağız. Birlikte hareket edeceÄŸiz. Ayrışma iznini kimseye vermeyeceÄŸiz. Bütün sorunlarımız hep ortak. Bu dertlerin çözüm ortağı biziz. Bizde milletvekilimizin arkasında sonuna kadar devam ediyoruz. ”dedi.

 

YAVUZ TEÅžEKKÃœR ETTÄ°

Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Yavuz ise Alaplı ilçe teşkilatı olarak burada olan olamayan bütün herkese katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Alaplı Muhtarlar DerneÄŸi BaÅŸkanı Ahmet Uysal ve EreÄŸli Muhtarlar DerneÄŸi BaÅŸkanı Şükrü Kılıç’ta konuÅŸmasında ÇaturoÄŸlu’na baÅŸarılar diledi.

 

MUHTARLAR FÄ°RE VERMEDÄ°

Tüm mahalle ve köy muhtarların tam kadro katıldığı organizasyona AK Parti Zonguldak Milletvekili Adayı Faruk Çaturoğlu, Ereğli Muhtarlar Derneği Başkanı Şükrü Kılıç, Alaplı Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Uysal, Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, Alaplı İlçe Başkanı Mustafa Yavuz, İl genel meclis üyeleri, muhtarlar ve parti üyeleri katıldı.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo