Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

ÇATUROĞLU, KİLİMLİDE İLK TEMELİNİ ATTI

ÇATUROĞLU, KİLİMLİDE İLK TEMELİNİ ATTI

1 Kasım Pazar günü yapılacak olan 26. Dönem Milletvekilliği seçimleri için çalışmalarını Zonguldak ve ilçelerinde sürdüren AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu; Kilimli ve beldelerinde temel atma törenine katılarak mahalle ziyaretleri gerçekleştirdi.

 

ÇaturoÄŸlu’nun Kilimli Ä°lçesi’ndeki ilk durağı Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından kısa bir süre önce ihalesi gerçekleÅŸtirilip yer teslimi yapılan karayolları çift tüp geçit yapımı çalışmaları baÅŸlanılması nedeniyle düzenlenen temel atma töreni oldu. Burada Milletvekili sıfatıyla ilk temelini atan ÇaturoÄŸlu müjdeler de verdi.

 

TÜP GEÇİT İÇİN KURBAN KESİLDİ

 

Tüp geçitlerden birinin uzunluÄŸunun 365 metre, diÄŸerinin ise 324 metre olduÄŸu çalışmalar kapsamında yüklenici firma tarafından kurban kesilerek, çalışmalara ÇaturoÄŸlu’nun katıldığı bir tören ile start verildi.

 

AK Parti Kilimli İlçe Başkanı Mahmut Kanberoğlu, kalabalık partili grubu ve tünel inşaatını yapacak olan firma çalışanlarının da hazır bulunduğu tören sonrasında Çaturoğlu Göbü Köyüne geçerek burada mahallelerdeki seçim çalışması yaptı, halk ile bir araya geldi.

 

ÇATUROĞLU YOĞUN PROGRAMI DEĞERLENDİRDİ

 

Kilimli’de gerçekleÅŸtirdiÄŸi yoÄŸun programlar sonrasında açıklamalarda bulunan ÇaturoÄŸlu ÅŸunları söyledi.

 

“Gerek Kilimli ilçe merkezinde gerekse Göbü’de çalışmalarımızı bugün gerçekleÅŸtirdik. Bizler Zonguldak’ın tüm il, ilçe ve belde merkezleri ile köylerimizde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bugün de Kilimli’deyiz. Sevindirici bir ÅŸekilde bugün hayırlı bir iÅŸin baÅŸlangıç noktasında Kilimli’de seçim çalışması yapmak ve burada bulunmaktan son derece mutlu olduÄŸumu ifade etmek istiyorum. Kilimli sahil yolu projesi içerisinde Arslankaya-Hisararkası tüp geçit ÅŸeklindeki tünellerin bugün inÅŸallah ilk kazmasını buradaki arkadaÅŸlarımızla beraber yapacağız. Ben bu ihaleyi yapan Karayolları Genel Müdürlüğü’nü ve inÅŸaatı yapacak olan Bayburt Grup’u tebrik ediyorum. Ä°nÅŸallah en kısa zamanda kazasız, belasız bu tüneler tamamlanarak karşı istikamete sorunsuz bir geçiÅŸ saÄŸlanacak ve biran evvelde Kilimli sahil yolu bitirilerek vatandaÅŸlarımızın hizmetine sunulmasını arzu etmekteyiz. Sadece bugün burası deÄŸil, Zonguldak’ımızın tüm yol, tünel baÄŸlantı çalışmalarında en ince detayına kadar takip ediyoruz. Zonguldak inÅŸallah bundan sonar fazlasıyla bu hizmetlerden yaralanacak diyoruz. Kilimli sahil yolunun ikinci etap çalışmaları da devam etmektedir.”

 

GÖBÜ KÖYÜ HALKIYLA BULUŞTU

 

ÇaturoÄŸlu törenin ardından beraberinde Kilimli AK parti Ä°lçe BaÅŸkanı Mahmut KanberoÄŸlu ve yönetim kurul üyeleri ile birlikte, Demir Madencilik’e ait tersaneyi ve Göbü Köyü halkını ziyaret etti, vatandaÅŸlarla sohbet etti, kendilerinden 1 Kasım seçimleri için destek istedi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo