Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

EREĞLİ’NİN BAŞKENTİNDEYDİ!

EREÄžLÄ°’NÄ°N BAÅžKENTÄ°NDEYDÄ°!

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk ÇaturoÄŸlu, EreÄŸli’nin BaÅŸkenti olarak adlandırılan KaptaÅŸ köyünde seçim çalışması gerçekleÅŸtirdi. 

ÇaturoÄŸlu’nun Cumartesi günü ilk durağı Kdz. EreÄŸli KaptaÅŸ pazarı oldu.  ÇaturoÄŸlu kendisine eÅŸlik eden Kdz. EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal, AK Parti Kdz. EreÄŸli Ä°lçe BaÅŸkanı M. Fatih Çakır,  Kdz. EreÄŸli ve Alaplı’nın Ä°l Genel ve Belediye Meclis Ãœyeleri, AK Parti Kdz. EreÄŸli Gençlik Kolları BaÅŸkanı Abdulsamet Duran ve kalabalık partili grubu ile birlikte pazaryerinde bulunan Cumartesi Pazarı ile cadde üzerindeki esnafları tek tek ziyaret etti, sorunlarını dinledi, bazı esnafların çayını içti.

 

ÇATUROÄžLU, “BEN BU BÖLGENÄ°N EVLADIYDIM”

Ziyaretler de vatandaÅŸlardan yoÄŸun ilgi gören ÇaturoÄŸlu, “KaptaÅŸ’ta bulunmaktan ötürü duyduÄŸu memnuniyeti dile getirerek ÅŸunları söyledi:

“Buraya ’Kdz. EreÄŸli’nin baÅŸkenti’ derler. KaptaÅŸ türküsü bilmeyen yoktur. Yaptığımız ziyarette Karşılattığımız manzara bizleri ziyadesi ile mutlu etti.  Vatandaşımızdan gördüğümüz teveccühten anlıyoruz ki, 1 Kasım seçimlerinde bizleri büyük bir sınav daha bekliyor. Bu sınavdan biz baÅŸarı ile çıkacağız. Yine vatandaÅŸlarımızdan destek istiyoruz, görecekler mahcup olmayacaklar. AK Parti’de 5 Milletvekili adayımız var, beÅŸimizi de meclise gönderirseniz, bizi güçlü göndermiÅŸ olursunuz, bize sahip çıkın, Ankara’daki kapılarınızı kapatmayın.  Nitekim 13 yıllık AK Parti iktidarının kazanımlarını artırarak, 2023, 2073 hedeflerine ulaÅŸacağız daha da artıracağız.  Ben bu bölgenin evladıyım, partimize destek verin. Tek başına, iÅŸ başına gelelim”

 

ÇATUROĞLU, UYSAL VE ÇAKIR SORUNLARI DİNLEDİ

 Yaklaşık bir saati aÅŸkın KaptaÅŸ’ta kalarak,  esnaflarla ve alış veriÅŸe gelen vatandaÅŸlarla kucaklaÅŸan ÇaturoÄŸlu yoÄŸun ilgiyle karşılaşırken, vatandaÅŸlar da yaÅŸadıkları sorunlarla ilgili ÇaturoÄŸlu, Uysal ve Çakır’a taleplerini de iletti.

ÇaturoÄŸlu KaptaÅŸ programının ardından gün boyunca EreÄŸli’deki diÄŸer programlarını de dolu dizgin sürdürdü. 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo