Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

CANDAN, UYSAL’I ZİYARET ETTİ!..

CANDAN, UYSAL’I ZÄ°YARET ETTÄ°!..

AK Parti Zonguldak Milletvekili Prof.Dr. Ercan Candan, Karadeniz EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal’ı makamında ziyaret etti.

Milletvekili Candan’ı EreÄŸli Belediyesi’ne geliÅŸinde BaÅŸkan Uysal’ın yanı sıra BaÅŸkan Yardımcıları ve Belediye Meclis Ãœyeleri karşıladı. BaÅŸkan Uysal ve beraberindekilerle birlikte baÅŸkanlık makamına yürüyerek çıkan ve belediye personelini selamlayan Milletvekili Candan daha sonra BaÅŸkanlık makamına geçti,

Çok sayıda gazetecinin de takip ettiÄŸi ziyarette konuÅŸan BaÅŸkan Uysal, ziyaretten duyduÄŸu memnuniyeti dile getirirken, Milletvekili Candan’da yeni belediye binasına 6 aydan bu yana ilk kez geldiÄŸini belirtti.

Milletvekili Candan, “Son derece güzel bir makam ve bina olmuÅŸ. Eski bina EreÄŸli’ye yakışmıyordu. Asansörü bile olmayan eski bina ile yeni bina arasında çok fark var’ ifadelerini kullandı.

Ziyarette gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını da yanıtlayan Milletvekili Candan muhalefetin her türlü engellemelerine rağmen iç güvenlik yasası ile ilgili önemli mesafeler kat edildiğine vurgu yaptı.

Milletvekili Candan bir gazetecinin yaklaÅŸan genel seçimlere iliÅŸin sorularına da, ’MilletvekilliÄŸi için 30 aday adayı var. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan herkesin milletvekili olma hakkı vardır. Gerekli ÅŸartları yerine getirenlerin Burada takdir genel merkezimize aittir. Genel Merkez kiminle yola devam etmek istiyorsa onunla devam eder. Dolayısıyla tüm Milletvekili adaylarımıza baÅŸarılar diliyoruz. Allah herkesin hakkında hayırlısını versin” dedi.

CANDAN, UYSAL’I ZÄ°YARET ETTÄ°!..

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo