Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

CANDAN’DAN BİR MÜJDE DAHA!..

CANDAN’DAN BÄ°R MÃœJDE DAHA!..

Ormanlı Beldesi Karabalçık Deresi ve Çaylıoğlu Hızarbendi Derelerinin ıslah projesinin kamulaştırma işlemlerine başlandı.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Prof.Dr.Ercan Candan, Orman ve Su Ä°ÅŸleri Bakanı Prof.Dr.Veysel EroÄŸlu’nun talimatı ile Ormanlı Beldesi Karabalçık Deresi ve ÇaylıoÄŸlu Hızarbendi Derelerinin ıslah projesinin kamulaÅŸtırma iÅŸlemlerine baÅŸlandığını müjdeledi.

Devlet Su Ä°ÅŸleri Genel Müdürlüğü (DSÄ°) tarafından gerçekleÅŸtirilecek Zonguldak-EreÄŸli Ormanlı Beldesi Karabalçık Deresi ve ÇaylıoÄŸlu Beldesi Hızarbendi Deresi Islahı projesinin kamulaÅŸtırma iÅŸlemlerinin yapılabilmesi maksadıyla DSÄ° Genel Müdürlüğü’nce düzenlenen gerekli kamu yararı kararı oluru, Orman ve Su Ä°ÅŸleri Bakanı Prof. Dr. Veysel EroÄŸlu tarafından kendisine sunulduÄŸu gün imzalandığını belirten Milletvekili Candan, “Bakan Prof. Dr. Veysel EroÄŸlu’nun imzasıyla Zonguldak-EreÄŸli Ormanlı Beldesi Karabalçık Deresi ve ÇaylıoÄŸlu Beldesi Hızarbendi Deresi Islahı projesinin inÅŸaat sahasında kalan taşınmazlar kamulaÅŸtırılacak, Ormanlı ve ÇaylıoÄŸlu beldeleri taÅŸkınlardan korunacak. Bakanımıza hassasiyetinden ve desteklerinden ötürü teÅŸekkür ediyoruz” dedi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo