Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

MUHTARLAR İLE BULUŞTU

 MUHTARLAR Ä°LE BULUÅžTU

AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı M. Fatih Çakır, Yalı Boyunda yer alan 9 Köy Muhtarı ile bir araya gelerek sorun ve isteklerini dinledi.

Geçen hafta AK Parti Kdz. EreÄŸli Ä°lçe teÅŸkilatına gelerek, Çakır’a makamında yeni görevi için hayırlı olsun ziyareti gerçekleÅŸtiren Yalı Boyu Muhtarları ile Çakır hafta sonu Kdz. EreÄŸli SoÄŸanlı Suyu Ali’nin Yerinde kahvaltıda buluÅŸtu.

GerçekleÅŸtirilen toplantıda AK Parti Ä°l Genel Meclis Ãœyeleri Rıfkı Gültekin, Ayhan TaÅŸdelen, Kazım Beceren ve Ali Tarakçı’nın yanı sıra AK Parti Ä°lçe BaÅŸkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler BaÅŸkanı Mustafa KumaÅŸ, AK Parti Ä°lçe BaÅŸkan Yardımcısı ve Tanıtım ve Medya BaÅŸkanı Mehmet KeleÅŸ ile Parti Yönetim Kurulu Ãœyesi Raif Akyar’da hazır bulundu.

 

İL GENEL MECLİS ÜYELERİ VE YÖNETCİLERDE HAZIR BULUNDU.

Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleştirilen kahvaltıda, Bayat, Sücüllü, Cemaller, Tepeören, Ballıca, Üçköy, Keşkek,Elmacı ve Terzi Köyü muhtarlarının sorunlarını İl Genel Meclis Üyeleri ile birlikte tek tek dinleyen Çakır, sorunların çözümü noktasında üzerlerine düşeni yapacaklarını söyledi.

 

YALI BOYU BİZLER İÇİN ÖNEMLİ.

Yalı Boyu olarak bilinen köylerin sorunlarının kendileri için büyük önem arz ettiğini ifade eden Çakır, şunları söyledi:

“Ä°lçe BaÅŸkanı olarak EreÄŸli’nin köylerine hizmet götürme noktasında Ä°l Genel Meclis üyelerimiz ve yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte çalışmalarımıza devam ediyor. EreÄŸli’mizin 90 köyü var ve bu köylerimizde yaÅŸayan vatandaÅŸlarımızın ihtiyaç ve sorunlarına iliÅŸkin hizmet sunmak adına muhtarlarımızla bir araya gelerek taleplerini ve hizmetleri il genel meclis üyelerimiz ile birlikte masaya yatırarak kararlar almak ve bu kararların takipçisi olmak adına bu toplantıyı düzenledik. Öncelikle katılımızdan dolayı sizlere teÅŸekkür ediyorum. Bizlere hafta içi gerçekleÅŸtirmiÅŸ olduÄŸunuz ziyarette te sizlere ifade ettiÄŸim ve kararlaÅŸtırdığımız bu toplantılarımızı ilk olarak yalı boyu muhtarlarımızla gerçekleÅŸtiriyoruz. Bölge bölge köy muhtarlarımızı davet ederek ihtiyaç ve sorunlara akılcı çözümler bulmak adına toplantılarımıza devam edeceÄŸiz. Hükümetimiz adına, partimiz adına hizmet üreten Ä°l Genel Meclis Ãœyelerimiz bu toplantılarda muhtarlarımızla köyleri ile ilgili gerçekleÅŸtirilecek hizmetleri bire bir görüşme imkanı bulacak. Bizde ilçe teÅŸkilatı olarak bu toplantıda alacağımız kararların ve hizmetlerin takipçisi olacağız. Köylerimizin sorunlarını ve öncelikli taleplerini sizlerden bire bir duymak istedik. Neler yapabiliriz, Ä°l Genel Meclis Ãœyelerimiz Özel idare ve diÄŸer kaynaklardan nasıl bu sorunlara katkı yapabilir. Bunun için buradayız. Hepimiz EreÄŸli için çalışıyoruz.  Hepimiz seçilmiÅŸ insanlarız, muhtar olarak aÅŸamadığınız sorunlarınızı ve bölgenin ihtiyaçlarını çözme noktasında ne yapılması gerekiyorsa elimden geleni yapacağım.

 

“SORUNLARI SIRAYA SOKACAÄžIZ”

Bugün burada sizlerle bir araya geldik. Ä°lçemize baÄŸlı tüm köy muhtarları ile gruplar halinde her ay bir araya gelip, tüm köylerimize ulaÅŸacağız ve sorunlarına çözüm arayacağız. Bir sıraya sokacağız.  Ortak noktada birleÅŸerek nasıl bir çalışma yapılacaksa yapalım.  Bu toplantılarımız her ay devam edecek. Ayda bir sorunlar ele alınarak hangi noktayız, aldığımız kararların ne kadarını gerçekleÅŸtirdik bunların takipçisi olacağız” ifadelerini kullandı.

 

MUHTARLAR ÇAKIR’A TEÅžEKKÃœR ETTÄ°

Toplantının gerçekleÅŸmesinden duyduÄŸu memnuniyeti dile getirerek Çakır’a ve ekibine teÅŸekkür eden köy muhtarları,  ayrı ayrı söz alarak köylerinin sorunlarını ve taleplerini dile getirdiler. AK Parti il genel meclis üyeleri bölgelere yapılan hizmetleri ve programlar hakkında muhtarlara bilgi verdi. Toplantı, karşılıklı görüş alışveriÅŸinin yapılması ve alınan kararların programlanması ile son buldu. 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo