Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

ÇAKIR, SORUNLARI İYİ BİLDİĞİNİ SÖYLEDİ

ÇAKIR, SORUNLARI İYİ BİLDİĞİNİ SÖYLEDİ

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Zonuldak’ın EreÄŸli ilçesinde, 24 Haziran’a çekilen seçim nedeniyle AK Parti Kdz. EreÄŸli Ä°lçe BaÅŸkanlığı görevinden istifa eden Fatih Çakır, Zonguldak MilletvekilliÄŸi aday adaylığını düzenlediÄŸi toplantıda açıkladı.
Parti binasında çok sayıda partilinin katılımı ile düzenlenen toplantıda konuÅŸan Çakır, Genel Merkezin oluru Genel BaÅŸkanın müsaadesi ile istifa ederek milletvekili aday adayı olduÄŸunu söyledi. Ä°lçe belediyesinin çok uzun yıllar muhalefet partisinin elinde olduÄŸunu, kendi döneminde ise belediyesinin AK Parti’ye katıldığını ifade eden Çakır, ÅŸunları söyledi:
"Dünyada oynanan oyunları bozmak için bizde varız, safımızı belli etmek için varız. Bugün tüm Müslüman coğrafyasında zulüm var. Bu oyunları bozacak Allah'a hamdolsun bir liderimiz Recep Tayyip Erdoğan var. Bu davada hizmetkar olmak için aday adayıyız. Ereğli'nin sorunlarını bilen gençliğimiz, enerjimizle, sağlığımızla imkanımızla daha fazla koşmak daha fazla mücadele etmek için aday adayıyız. Yaklaşık 6 yıla yakın hizmet etme imkanı bulduk.
Belediye seçimlerini hep birlikte çalıştık, ortada bir baÅŸarı varsa bu tamamen halkımızın, ekibimizin el birliÄŸi ile saÄŸlanmış baÅŸarısıdır. 40 yıldır alamadığımız belediyeyi tüm ekibimizle milletimizle AK Parti bayrağını belediyenin en tepesine asmış olduk. Seçimlerde milletvekillerimizle adaylarımızla teÅŸkilatımızın emir ile gece gündüz demeden çalıştık.”
“EREÄžLÄ°'NÄ°N SORUNLARINI BÄ°LÄ°YORUZ, ENERJÄ°MÄ°ZE GÃœVENÄ°YORUZ”
Milletvekili olması durumunda ise EreÄŸli’deki sorunları çok iyi bildiÄŸini, bu sorunları ise çözebileceÄŸini öne süren Çakır, ÅŸu ifadeleri kullandı:
EreÄŸli'nin sorunlarını biliyoruz, enerjimize güveniyoruz. Gece, gündüz demeden günde 12-14 saat hizmet etmek için EreÄŸlimize, Alaplı, Zonguldak'a ve ülkemize hizmet etmek için bu göreve talibiz. Genel merkezimizle çeÅŸitli istiÅŸarelerde bulunduk, genel merkezimizin izni ve oluru ile Genel BaÅŸkanımızın müsaadesi ile ilçe baÅŸkanlığı görevinden istifa ettik. Bu davada makam mevki önemli deÄŸil. Aday olsak da olmasak da bu davanın baÅŸarıya ulaÅŸması için mazlum milletlerin sesi olmak için EreÄŸli, Alaplı, Zonguldak'ın dertlerinin azalması için varız. Yorgunluk, yılgınlık yok, mücadelede sonuna kadar. Sabırla, ÅŸevkle, kararlılıkla hizmet etmek için adayız.”

 

ÇAKIR, SORUNLARI İYİ BİLDİĞİNİ SÖYLEDİ

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük2
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo