Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

ÇAKIR: OLDUĞU ZAMAN O GÜNÜN ŞARTLARINDA DEĞERLENDİRİRİZ

ÇAKIR: OLDUĞU ZAMAN O GÜNÜN ŞARTLARINDA DEĞERLENDİRİRİZ

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Karadeniz EreÄŸli Belediyesini CHP’ye kaptıran AK Parti’nin Ä°lçe Bakanı Fatih Çakır, görevden alınıp alınmayacağına dönük sorulan soruya verdiÄŸi yanıtta, “Genel Merkezde böyle bir tasarruf yok biz görevdeyiz” dedi.
Çakır, parti kurmayları ile birlikte düzenlendiÄŸi “seçim sonrası deÄŸerlendirme” toplantısında yaptığı konuÅŸmada, görevinin başında olduÄŸunu mesajı verdi.
31 Mart Mahalli Ä°dari Seçimde “EreÄŸli Belediye BaÅŸkanlığını” yaklaşık 11 bin oy farkla CHP’ye, “EreÄŸli Belediye Meclisi’ni” de yaklaşık yüzde 12 oran fark ile yine CHP’ye kaptıran Çakır, görevden alınıp alınmayacağına iliÅŸkin şöyle dedi:
“DeÄŸerlendirmeniz başımız gözümüz üstüne bunlar nihayetinde süren görevlerdir. Bugün biz yaparız yarın baÅŸkaları yapar. Bizden önce çok deÄŸerli abilerimiz yaptı. Ama bugün için Genel Merkezde böyle bir tasarruf yok biz görevdeyiz. Görevde olduÄŸumuz süre içinde de ÅŸehrimize hizmet edeceÄŸiz. Bizim görevimiz bu. Ama genel merkezimiz farklı bir karar alır bugün için EreÄŸli için de böyle bir ÅŸey söz konusu deÄŸil. Bize ulaÅŸmış bir bilgi deÄŸil en azından. OlduÄŸu zaman o günün ÅŸartlarında deÄŸerlendiririz. Genel merkezin kararı bizim başımızın üstüne.”

 

ÇAKIR: OLDUĞU ZAMAN O GÜNÜN ŞARTLARINDA DEĞERLENDİRİRİZ

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük3
üzgün1
kızgın1
hayran0
şaşkın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Bekir Aslan

30 Nisan 2019 - 12:43

daha gorevden alinmadimi.ereglde akp neden kaybediyor yonetim yuzunden bunlar ve fatih cakir oldugu muhtetce akp iktidar goremez asla

Yorum Yazın

Canlı Radyo