Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

ÇAKIR, EREĞLİ FM’DE KONUŞTU!..

ÇAKIR, EREÄžLÄ° FM’DE KONUÅžTU!..

EreÄŸli AK Parti Ä°lçe BaÅŸkanı Fatih Çakır, “konuÅŸan, eleÅŸtiren toplum olmasını bekliyorum” dedi.


Çakır, 91.7 frekansından yayın yapan radyomuz EreÄŸli FM’de, Salı günleri saat 10.00’da baÅŸlayan ve Hakimiyet Yayın Grubu Sahibi Gazeteci Fikri Kapan’ın hazırlayıp sunduÄŸu, “Fikri Kapan’la Burada KonuÅŸalım” programının canlı yayın konuÄŸu oldu.
1 Kasım seçimlerinin genel ve yerel değerlendirmeleri ile yansımaları üzerinde konuşulan programda, yaşanan süreç ve bundan sonra yaşanacaklar konuşuldu.
Partilerinin ülke genelinde olduÄŸu gibi Zonguldak ve EreÄŸli’de de birinci parti çıkmasının beklenen sonuç olduÄŸuna deÄŸinen Çakır, “ben, seçim çalışmaları sırasında halkımızın gözünden ve tavırlarından, bu oranda bir oy alacağımızı biliyor ve bekliyordum” dedi.
Ortaya çıkan başarıda, ülke genelinde beklenen istikrarın da önemine değinen Çakır, özetle şunları söyledi:
“Elbette yerelde milletvekili adaylarımızın, teÅŸkilatımızın Seçim Koordinasyon Merkezimizin ve Belediye BaÅŸkanımızın diyalog içinde çalışması baÅŸarıda büyük pay sahibi olmuÅŸtur. Bu konuda tüm teÅŸkilat üyelerimize ve bizlere güvenen halkımıza teÅŸekkür ediyorum. Bundan sonra EreÄŸli’nin alması gereken hizmetlerin, getirilmesi gereken yatırımların ve saÄŸlanması gereken istihdamın peÅŸine düşeceÄŸiz. Tersanelerimizde hareket baÅŸlamasına raÄŸmen hızla artmasını saÄŸlayacağız. Ãœniversite öğrenci sayısın konusunda hassasiyetle duruyoruz. EreÄŸli Zonguldak karayolundaki çalışmalar Kandilli sapağından EreÄŸli istikametine doÄŸru ilerliyor. Hastane ve terminal yollarının yapılabilmesi için ise buradaki üst geçidin tamamlanması gerekiyor Orada da çalışmalar hızlı ÅŸekilde ilerliyor. Bundan sonra milletvekilimizle, belediye baÅŸkanımızla bir olup, ilçemizin ve bölgemizin alması gereken tüm hizmetler için gerekirse Ankara’ya gidip alacağız. Çünkü halkımızın bu hizmet ve yatırımları hak ediyor.”

“KONUÅžAN TOPLUM OLMALIYIZ”
Çakır, EreÄŸli’de eleÅŸtiren ve konuÅŸan toplum istediÄŸini belirttiÄŸi konuÅŸmasını şöyle sürdürdü: “Toplum, sivil toplum kuruluÅŸları, meslek odaları konuÅŸmalı. Hakarete varmadığı müddetçe her türlü eleÅŸtiri yapılmalı, istekler bildirilmeli. Bakın, EreÄŸli Devlet Hastanesi, Sayın önceki dönem Milletvekillerimizden Fazlı ErdoÄŸan’ın ilçeye kazandırdığı Devlet Demir Yolları’na ait Kemer mevkisindeki alana kurulacaktı. Ancak engel olundu. O zamanlar Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi baÅŸkan ve yöneticileri çıkıp konuÅŸmadılar. ’Åžehrin ekonomisi sıkıntıya girer’ demediler. Hastane de EreÄŸli Belediyesi’nden 5 trilyon (milyon) lira karşılığında alınan arazi üzerine kuruldu. Bugün bir tek vatandaşımız dahi hastanenin iyi olmadığını söylemiyor. Ancak, uzaklığından ÅŸikayet ediliyor. Bundan sonra da sivil toplum kuruluÅŸlarından görüş ve öneriler bekliyoruz.”

BELEDÄ°YE-PARTÄ° DÄ°YALOGLARI
EreÄŸli Belediyesi ile teÅŸkilatın koordineli çalışmasının hizmetleri daha da artıracağına inandığını anlatan Çakır, “ÅŸu aÅŸamada diyaloglarımız kötü diyemem. Ancak, belediye bünyesinde yapılan deÄŸiÅŸikliklerden parti olarak haberdar edilmemizin daha uygun olacağı kanaatindeyim. ÖrneÄŸin bir zabıta müdürü atanırken, olayın siyasi boyutu düşünülmeli” diye konuÅŸtu.

ZAFER ZEHÄ°RLENMESÄ°
Çakır, halkın kendilerine 7 Haziran seçimlerinde uyarıda bulunduğunu kabul ederek, şunları kaydetti:
“Åžimdi, 7 Haziran seçimlerindeki durumu iyi ki yaÅŸamışız diyorum. Çünkü halkımız bize bir mesaj verdi, partimiz de bu mesajı iyi algılayarak ona göre duruÅŸ sergiledi. Neyin eksik ve yanlış olduÄŸunu gördük. Bunu da halkımıza iyi anlattık ve 1 Kasım seçimlerinde tekrar güven kazandık. Bundan sonraki süreçte yeniden bir zafer zehirlenmesi yaÅŸayacağımızı tahmin etmiyorum. Kesinlikle kimseyi ötekileÅŸtirmeyeceÄŸiz. Daha mütevazı ve yaklaşımcı olacağız. Åžimdi önümüzde uzun bir dönem var. Bu sürede bölgemize ne kadar çok hizmet getirebiliriz bunun çabası içinde olacağız.”
Çakır, yaklaşık 2 saat süren programda, Belediyenin baÅŸta Kent Meydanı Projesi olmak üzere tüm projelerine destek olacaklarını, EreÄŸli-Devrek, Alaplı-Ormanlı yollarının kısa sürede yapılacağını, Bülent Ecevit Ãœniversitesi’ne devri yapılan eski Devlet Hastanesi binalarının da içinde bulunduÄŸu arazide çalışmaları hızlandıracaklarını sözlerine ekledi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo