Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

“BU ÜLKENİN ÇİMENTOSU AK PARTİ”

“BU ÜLKENİN ÇİMENTOSU AK PARTİ”

AK Parti Zonguldak Milletvekili 4. Sıra Adayı Akın Kaymak, ortaya çıkan son tablodan sonra bu ülkenin çimentosunun AK Parti olduğunun bir kez daha görüldüğünü belirterek, “AK Parti ’siz Türkiye’de bir sağlam iradenin kurulamayacağı bir kez daha müşahede edilmiş oldu. Ama biz arzu ederdik ki bu acı terör olayları keşke yaşanmamış olsaydı. Bundan en fazla üzüntü duyan AK Parti ailesi olarak bizleriz.” dedi.

 

ZİYARET TRAFİĞİ YOĞUNDU

1 Kasım Pazar günü yapılacak olan genel seçimler öncesinde ortaya koyduğu ziyaret ve programlarla çalışmalarını iyiden iyiye yoğunlaştıran AK Parti Kdz. Ereğli İlçe teşkilatı, bugün AK Parti Zonguldak Milletvekili Adayı Akın Kaymak ile birlikte Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Vergi Dairesi Müdürlüğü, İlçe Emniyet Müdürlüğü, Kdz. Ereğli TSO Başkanı Yaşar Tetiker ve Ekim Dünya Kadınlar günü sebebiyle Ereğli İzmirlioğlu Huzurevine giderek temaslarda bulundu.

 

BELEDİYE ZİYARETİ

AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Mehmet Fatih Çakır, İl Genel Meclis Üyeleri Ayhan Taşdelen, Rıfkı Gültekin, parti yönetim kurulu, gençlik ve kadın kolları, kurucu üyelerinde eşlik ettiği Kaymak’ın ilk durağı Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal oldu. Uysal’ın makamında ziyaret eden Kaymak, Başkan Uysal’a seçim çalışmaları hakkında görüşerek, planlanan bazı projeleri hakkında bilgi aldı.

Ereğli ve sorunları üzerine karşılıklı görüş alışverişinde bulunan Kaymak ve Uysal birlikte Belediye içeresinde bulunan personel ile tokalaşmayı ihmal etmedi.

 

TETİKER AÇIKLAMALARDA BULUNDU

Ardından Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası (TSO)’na geçen Kaymak ve beraberindeki heyet, TSO Başkanı Yaşar Tetiker ve yönetim kurulu üyeleri tarafından kapıda karşıladı.

Tetiker burada yaptığı konuşmasında, Ereğli’deki sorunlara çözüm beklediklerini kaydederek şunları söyledi: “Ereğli’nin sorunlarını, problemlerini defalarca kendilerine ilettik. Ben hepsinin heyecanını şimdiden takdirle karşılıyorum. Bütün siyasi parti milletvekili adaylarımızın Allah yar ve yardımcısı olsun diliyorum. Kolay bir şey değil, bu süreç zor bir süreç. İnşallah ülkemiz ve Ereğli’miz için hayırlara vesile olur. Her şey çalışmaktan geçer. Hep beraber gönül birliği, el birliği içerisinde ne gerekiyorsa geleceğimizin teminatını hazırlamaya çalışacağız.”

 

KAYMAK, “BU ÜLKENİN ÇİMENTOSU AK PARTİ”

Ak Parti Zonguldak Milletvekili Adayı Kaymak ise misafirperverliğinden ötürü Tetiker ve yönetimine teşekkür ederek, şöyle dedi:

“Hepimizin amacı öncelikle bölgemizin ve ülkemizin geleceği için emin ve sağlam adımlar atabilmek. Malumunuz Türkiye 7 Haziran’da bir genel seçim yaşadı. Genel seçim neticesinde vatandaşlarımızın teveccühü yine AK Parti’nin üzerinde oldu. Ancak tek başımıza iktidar olabilecek çoğunluğu sağlayamadık. Bunun neticesinde de ülkemiz gerçekten çok zor bir sürece girdi. Son yaşadığımız 4 aylık süreçte gerek terör olaylarının, artması gerekse ekonomideki sıkıntılarımız hepimizi üzdü. Tabi bundan en fazla etkilenen de Sayın Başkanım içinde yaşadığı için çok daha iyi biliyor, kendisinin de bizzat yaşadığı olaylar; ekonomik sıkıntılar işadamlarımızı fevkalade üzdü ve rahatsız etti. Ancak AK Parti’nin bu ülkenin çimentosu olduğu bir kez daha görülmüş oldu. AK Parti’siz Türkiye’de bir sağlam iradenin kurulamayacağı bir kez daha müşahede edilmiş oldu. Ama biz arzu ederdik ki bu acı olaylar keşke yaşanmamış olsaydı. Bundan en fazla üzüntü duyan AK Parti ailesi olarak bizleriz.

 

“BAŞIMIZI TAŞIN ALTINA KOYUYORUZ”

Sayın Başbakanımız ve Genel Başkanımız bütün bunlara rağmen elimizi değil, başımızı taşın altına koyalım diyerek Türkiye’yi otoritesiz bırakmamak adına koalisyon görüşmelerine başladı. Muhakkak suretle bir koalisyonun kurulması gerekliliğine diğer muhalefet partileri gibi biz de işaret ettik ama bütün vatandaşlarımızın da gözlemlediği üzere bu samimiyeti biz devam ettirmemize rağmen koalisyon görüşmelerinden çıkan netice itibariyle muhalefet partilerimizin bu konuda samimi olmadıklarını üzülerek gördük. Tabi bundan en büyük zararı ülkemiz gördü. Sanki bir yerlerden düğmeye basılmış gibi Türkiye’de oluşan bu otorite boşluğunda terör birden bire tırmanmaya başladı. Kaos ortamı isteyen, bu ortamdan beslenmeye gayret eden ve bunu 13 yıldır yapamayan şer güçler Türkiye’deki bu otorite boşluğunda harekete geçmeye kalkıştı. Ancak netice itibariyle de koalisyon görüşmelerinden bir sonuç çıkmayınca Anayasal bir gereklilik olarak Sayın Cumhurbaşkanımız ülkemizi erken seçime götürdü ve bir seçim hükümeti kuruldu. Seçim hükümetinde dahi partimiz her türlü sorumluluğu üzerine alarak mevcut olumsuz gidişatla fevkalade bir mücadele başlattı. Ben inanıyorum ki 1 Kasım’da vatandaşlarımız yeniden istikrar ve huzur diyecekler. 13 yıldır devam ettirmeye çalıştığımız ekonomik ve sosyal istikrarın yeniden devamı için karar verecekler.”

 

YAŞLILAR HAFTASINI KUTLADILAR

TSO’nun ardından Akın ve beraberindeki heyet Kdz. Ereğli Vergi Dairesi Müdürlüğü ile İlçe Emniyet Müdürlüğünde çeşitli ziyaretler yaparak, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü sebebiyle Kdz. Ereğli İzmirlioğlu Huzurevine gitti. Kaymak ve beraberdeki heyet burada yaşlılara karanfil takdim etti, hal ve hatırlarını sordu, yaşlılar gününü kutladı.

Kaymak son olarak Kdz. Ereğli Anadolu Hastanesinde ameliyat olan Sücüllü Muhtarı Hasan Kuralın oğlu Ali can Kurul a geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo