Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

BOZHANE, POSBIYIK’I ZİYARET ETTİ

BOZHANE, POSBIYIK’I ZİYARET ETTİ

BÖLGEDE OLAN BİTENLER İÇİN www.ereglifm.com.tr


CHP’nin Karadeniz Ereğli Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık’ı Bozhane eşrafının ziyaret ettiği bildirildi.
Basın biriminden yapılan yazılı açıklamaya göre Posbıyık, seçim ofisinde yaptığı konuşmada, belediye başkanı olması durumunda, sahil mevkisinde seyyar balıkçılar ile el işi satış yerlerine dokunmayacağını öne sürerek şunları kaydetti:
“Burada bir algı yaratılmak isteniyor. Sadece bana inanın, benim verdiğim sözlere inanın. Burada kimsenin ekmeğiyle oynanmasına müsaade etmeyeceğiz.  İnsanlar el arabasıyla balık satacaklar, el işlerini rahatlıkla sergileyecekler. Kimsenin ekmeğiyle oynanmayacak. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın.”
Posbıyık ayrıca, 1 Temmuz’da gerçekleşen Deniz ve Kabotaj Bayramı etkinliklerine yağlı direk ve deniz eğlencelerinin yeniden yapılacağını da sözlerine ekledi.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

hayran1
kızgın1
gülücük0
şaşkın0
üzgün0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
sefer aydın

17 Şubat 2019 - 16:13

ORAYA ZİYARETE GİDEN HERKESİ KINIYORUM.HEPİNİZİ KINIYORUM..SAHİL BOYUNCA SATIŞ YAPAN ELİŞİ ÜRÜNLERİNİ PAZARLAYAN EMEKÇİLERİ ÇINARALTI HİCABİNİN ORADAKİ BOŞ İŞ YAPMAYAN BİR ALANA GÖNDEREN HALİL POSBIYIK DEĞİLMİYDİ NE ÇABUK UNUTTUNUZ ? EREĞLİ FMDEN BUNUDA HABER YAPMASINI RİCA EDİYORUM..O DÖNEMLER UNUTULMADI KİMSE KUSURA BAKMAYACAK YETER ARTIK BU İNSANLARIN ZEKASIYLA OYNAMAYIN..

Yorum Yazın

Canlı Radyo