Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

BÖYLE EVLİLİK TEKLİFİ GÖRÜLMEDİ !.

BÖYLE EVLİLİK TEKLİFİ GÖRÜLMEDİ !.

Sevdiği kıza evlenme teklifini deniz altında yaptı..


Ereğli'de yaşayan Ender Ozan Albayrak, bir sene önce tanıştığı Kübra Özkan’a evlenme teklifini deniz altında hazırladığı organizasyonla yaptı.

 

Ereğli Demir ve Çelik Fabrikalarında çalışan 38 yaşındaki Ender Ozan Albayrak, İstanbul’da muhasebeci olarak çalışan ve ortak arkadaşları sayesinde tanıştığı Kübra Özkan’a (26) evlilik teklifini deniz altında yaptı. Kız arkadaşının denizi çok sevmesinden dolayı böyle bir kara alan Albayrak, teklifini Çanakkale İli Gökçeada’ya düzenlenen gezide yapmaya karar verdi.

Denizi çok seven kız arkadaşı Kübra Özkan’a birlikte dalma teklifinde bulunan Ender Ozan Albayrak, dalış okulu yetkilileri ile görüşerek yardım istedi. Dalış okulu yetkililerinin istediği pankartı yaptıran Albayrak, dalış okulu görevlileri ile yaptıkları dalışta pankartı gören kız arkadaşı Kübra Özkan’a deniz kabuğunun içinde ki yüzüğü çıkararak evlenme teklifini gerçekleştirdi.

Tatil dönüşü sonrasında Ender Ozan Albayrak Ereğli’ye, Kübra Özkan ise İstanbul’a döndü. Kız arkadaşı ile WhatsApp üzerinden görüntülü konuşarak hasret gideren Albayrak, kız arkadaşı ile görüşmesinde kendisi ile birlikte yürüyeceği sahilin fotoğrafını gönderdi.

Gökçeada’ya giderken böyle bir sürpriz ile karışılaşacağını aklına bile getirmediğini ifade eden Kübra Özkan, yapılan organizasyondan dolayı çok mutlu olduğunu söyledi. Görüntülü arama üzerinden duygularını aktaran Kübra Özkan “ Daha önceden Kabotaj Bayramımı kutladı kendisi.

Ben tam bir deniz aşığıyım.  Tam yerinde oldu aslında. Benim denize olan aşkıma karşılık su altında evlilik teklifi güzel bir jestti. Unutulmaz bir hareketti. Beklemiyordum. O yüzden de çok büyük bir mutluluk oldu benim için. Sudan dışarıya çıktığımız an maskeleri çıkarıp birbirimize sarıldık. Tüple zor oldu aşağıda ama güzel bir anı olarak kalacak. Zaten Gökçeada dalış okulu da o anları ölümsüzleştirdi. Çok güzel video ve fotoğraflarımız var. Suyun altında maskelerle denedik ama olmadı. Bir temas kurduk. Ama suyun üzerinde o mutluluğu yaşadık. Düğün ile ilgili ise kendi kendine çıtayı yükseltiyor. Daha ne yapabilir bilmiyorum. Öngöremiyorum” dedi.

Kız arkadaşı Kübra Özkan ile ortak bir arkadaşı vasıtasıyla tanıştıklarını ifade eden Ender Ozan Albayrak, Kübra Özkan’ın deniz tutkusunu bildiği için evlenme teklifinin en iyi deniz altında olacağına karar vererek böyle bir organizasyonu hazırladığını ifade etti. Kübra Özkan’ın hiçbir konuda haberi olmadığını ve hazırlıkların Dalış Okulu yetkilileri ile kendisi tarafından yapıldığını söyleyen Ender Ozan Albayrak “Derya isminde müzik öğretmeni bir arkadaşımız var.

Onun vesilesi ile tanıştık. Ondan sonra da ilişkimiz kısa sürede aşka dönüştü. Onu ilk gördüğümde onun benim için doğru kişi olduğunu anlamıştım. Kız arkadaşım Kübra denizi çok seviyor. Denize girdiği zaman saatlerce yüzüyor. Sürekli yüzüyor. İyi bir yüzücü ve iyi bir sporcu. Denize olan bu sevgisinden dolayı 1 Temmuz Kabotaj bayramında denizcilik mesleği ile hiç alakası olmamasına rağmen çiçek göndererek Kabotaj bayramını kutlamıştım. Çünkü o benim denizkızım. O yüzden etkilendim ve böyle bir karar verdim. Su altında deniz ile alakalı olmasını düşündüğüm için denizin altında yaptım. Bayram tatili için arkadaş grubumuzla birlikte Gökçeada’ya gidecektik. Bende bunu bir fırsat olarak gördüm. Orada bir dalış okulu buldum. Oradaki yetkililerle görüştüm. Yetkililer sağ olsunlar çok yardımcı oldular. Bir pankart hazırlayıp onu bir taşın altına koyabileceklerini söylediler. Suyun altında yüzerek oraya gidip, diğer dalgıç arkadaşların da yardımı ile bana yüzüğü verip teklifi gerçekleştirebileceğimizi söylediler. Bana da çok sempatik geldi. Orada hemen bir ajans bulup pankartı yaptırdım.

Biz gidene kadar her şey hazırlanmıştı. Ben pankart ve yüzüğü dalış okulu yetkililerine teslim ettim. Onlarda çaktırmadan bana yüzüğü verdiler. Bende evlenme teklifimi ettim. Çok da güzel oldu. Onlara da emekleri için teşekkür ediyorum. Dışarıya çıkınca biz suyun altındayken, dalış okulu ekibi duyurmuş teklif edeceğimi. Kız arkadaşımın hiçbir şekilde haberi yoktu. İnsanlar bizi bekliyordu. Biz çıkar çıkmaz herkes bizi alkışladı. O da ayrı bir mutluluktu. Düğün ile ilgili de kafamda bir proje var. Tekne yanaştırabileceğim bir yerde düğün yapabilirsek, düğün salonuna tekne ile gitmeyi düşünüyorum” dedi.

 

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük7
hayran3
şaşkın2
kızgın2
üzgün0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo