Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

2 MAHALLE 4 KÖYDEN ACI HABER

2 MAHALLE 4 KÖYDEN ACI HABER

Ereğli`de Bugün Kaybettiklerimiz


Kepez Mahallesi sakinlerinden, Merhum Mehmet Akyaz ve Merhume Hava Akyaz’ın kızları; Cemal Ağralı’nın eşi; Yücel, Yavuz, Mehmet ve Cemil Ağralı ile Zeynep Arslan’ın anneleri; Muzaffer Akyaz, Nuran Erbakan Ve Aysel Karakuş’un ablaları Emine AĞRALI vefat etmiştir.

 

Müftü Mahallesi sakinlerinden; Merhum Şeref Şentürk ve Fatma Şentürk’ün kızları;  Erkan, Ersan ve Ertan Şentürk İle Nuray Aydemir’in kız kardeşleri; Bayan Kuaförü Bülent Karayel’in eşi; Kerem ve Cemre Karayel’in anneleri Erdemir çalışanlarından Nurhan KARAYEL vefat etmiştir.

 

Cemaller Köyü Çavuşağzı Mahallesi sakinlerinden; Hatice Aker’in eşi; Adem ve Elif Aker’in babaları; Ereğli Belediye personellerinden Seyhan Kaya’nın Kayınpederi;  Ali İhsan oğlu Mehmet AKER vefat etmiştir.

 

Tepeören Köyü eşrafından ;  Merhum Ali Şenol’un Eşi;  Bayram, Ayhan, Adnan ve Orhan Şenol İle Aydan Ünlü’nün anneleri;  Gülemen, Sibel, Fatma, ve Arzu Şenol İle Tuncer Ünlü’nün kayınvalideleri Ayşe ŞENOL vefat etmiştir.

 

İlçemiz Soğanlı Yörük Köyü Yörük Mahallesi sakinlerinden; Hava Kandil’in eşi; elektrikçi İsmail Kandil , Şerafettin Kandil ile Şerife, Rahmiye,Hanife, Ayşe,Sevgi  ve Bilge’nin babaları Şerafettin KANDİL vefat etmiştir.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

üzgün8
gülücük2
kızgın1
hayran0
şaşkın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Nazım Kayadelen

25 Ocak 2021 - 11:26

Allah rahmet eylesin mekanlari cennet olsun inşaallah

Yorum Yazın

Canlı Radyo