Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Biz bu ülkenin gençlerine güveniyoruz!.

Biz bu ülkenin gençlerine güveniyoruz!.

Genç Kürsü Programı’na start veren Kdz EreÄŸli Ak Parti Gençlik Kolları BaÅŸkanı Hüseyin ALAGÖZ ve ekibi, Gülüç Beldesi’nde gençler ile bir araya geldi. Önümüzdeki halk oylaması için CumhurbaÅŸkanlığı Hükumet Sistemini anlatan Alagöz; gelecek anayasa deÄŸiÅŸikliÄŸi ile gençlere siyasette daha fazla “temsil etme hakkı” nın verileceÄŸini açıkladı.

Ayrıca konuÅŸmasında ÅŸunları da ifade etti; “18-25 yaÅŸ arası 6,5 milyon gence seçme hakkının verilip seçilme hakkının verilmemesi haksızlıktır. 15 Temmuz’da bu ülke için mücadele eden, canını hiçe sayan 18-25 yaÅŸ arası gençlerimize inÅŸallah yeni anayasa ile seçilme hakkı da tanınmış olacaktır. Bugün görüyoruz ki; yalan söylemlerle, iftiralarla gençleri ve halkımızı “diktatörlük yalanı” ile kandırmaya çalışıyorlar. Onların unuttukları tek ÅŸey ÅŸudur ki; diktatörler, seçimle baÅŸa gelmez. Biz milletimize her zaman güvenmiÅŸizdir. Milletin vereceÄŸi karar, başımızın tacıdır! “

KonuÅŸmasında; halka inemeyen, halktan bağımsız yaÅŸayan siyasi partilerin baÅŸarılı olamayacağını belirten Alagöz, 17 Nisan sabahına çok daha güçlü bir Türkiye ile uyanacaklarını belirtti. Ayrıca EreÄŸli’deki bütün gençlere “neden evet diyeceklerini” anlatacaklarını ifade etti. Soru-cevap bölümünün de yapıldığı toplantıda; CumhurbaÅŸkanlığı Hükumet Sistemi’nin avantajları konuÅŸuldu. Toplantıya Gülüç Belde BaÅŸkanı Ä°smail YILMAZ ve Gülüç Belde Gençlik Kolları BaÅŸkanı Hüseyin ERTAÅž da katılım saÄŸladı. Ardından gençlere Anayasa DeÄŸiÅŸikliÄŸini anlatan “EVET GAZETESÄ°” dağıtıldı.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo