Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Belediye Meclisinde ‘muhtar tepkisi’ olmuştu!

Belediye Meclisinde ‘muhtar tepkisi’ olmuÅŸtu!

Zonguldak’ın EreÄŸli ilçesi Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal, EreÄŸli-Ä°stanbul karayolunun Elmatepe Mahallesi mevkisinde düşünülen üst yaya geçidinin yapılacağını bildirdi.


Uysal, Elmatepe Mahallesi girişinde vatandaşlarla sohbet ettiği sırada konuşmasında, bölgeye üst geçidin şart olduğunu söyledi.

Meclis’i hatırlattı!
EreÄŸli Belediye Meclisi’nin 5. OlaÄŸan toplantısında, üst geçit yapılması için gerekli olan kredinin çekilmesi yönünde ’Red’ oyu verildiÄŸini hatırlatan Uysal, “Elmatepe’de üst geçide ihtiyaç olduÄŸunu söyledik. Bunun için hem düşük faizi, hem de uzun vadede, belediye bütçemizi de zorlamayacak ÅŸekilde bir borçlanmayı kabul edin, biz de hazırladığımız projeleri hayata geçirelim. Tabi ki tahmin ettiÄŸimiz oldu ve Meclis’ten kabul çıkmadı. Elmatepe’ye üst geçit yapılması ve diÄŸer yatırımlara da ’hayır’ çıktı” diye konuÅŸtu.

Kazaları anımsattı!
Uysal, o bölgede yaşanan trafik kazalarını da anımsatarak şu sözlerle konuştu:
“Bu bölgede, çocuklarımızın yaÅŸlılarımızın gençlerimizin kazaya maruz kalmamaları için üst geçit ÅŸart. Buradan geçen yolun 40 metrenin üzerinde geniÅŸliÄŸi var. Akıcı da bir trafik var. Bu bölgede saÄŸlıklı insanın bile karşıdan karşıya geçmesi son derece sıkıntılı. Kaldı ki bu bölgede yaÅŸlılarımız, öğrencilerimiz ÅŸehir merkezinden gelen vatandaÅŸlarımı, karşı tarafta açtığımız ceplerde araçlardan inerek karşıya geçmeye çalışıyorlar.

Söz verdi!
Burada sizlerin önünde söz veriyorum; Bu üst geçit yapılacak. Üstelik bir ay içinde de ihaleye çıkacak hale getirilecek. Engellilerimizin de faydalanabileceği şekilde her iki tarafından asansörü olan, ilçemize yakışır bir üst geçidi yapacağız. Şu anda projesi dahil her şeyiyle beraber hazır hale geldi. Buradan sizlere söz veriyorum; en gen önümüzdeki ayın ilk yarısında ihaleye çıkmış olacak.
Hayata geçirmek istediÄŸimiz projelerin yapılmasına karşı ne yaparlarsa yapsınlar engel olamayacaklar. Biz, hizmet etmeye devam edeceÄŸiz. Çünkü biz, sonuç almak istiyoruz. Yıllardır futbol oynadım, hayatımda geri pası hiç sevmedim. Hep sonuç alacak ÅŸekilde top oynamaya çalıştım. Size hitap ederken, tatlandırıcı cümleler de kullanmadım, laf da üretmedim, hep hizmet üreteceÄŸimizi söyledik.”

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük6
hayran2
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
EreÄŸlili VatandaÅŸ

13 Ekim 2017 - 21:52

Sayın başkan bir şey merak ediyorum. Madem üst geçit için para vardı belediyede neden borçlanmaya gittiniz? Ya da paranız vardı neden şimdiye kadar üst geçidi yapmadınız.rnLütfen insanları doğru bilgilendirin.

Yorum Yazın

Canlı Radyo