Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

BELEDİYE DE TARİHİ ANLAR… ÖRNEK SÖZLER…

BELEDİYE DE TARİHİ ANLAR… ÖRNEK SÖZLER…

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, “uzlaşma olgularından uzak kaldık. Belki bizimde kabahatimiz oldu bunda. Ama şimdi daha değişik bakıyorum ortama. Ereğli halkının mutlu olması için, hizmetlerin iyi gidebilmesi için; iktidar partisi başta olmak üzere tüm partiler ile iyi ilişkiler içinde olup Ereğli’nin ana meseleleri üzerine hep beraber gitmemiz gerektiğini eskisinden daha fazla inanıyorum” dedi.

31 Mart Mahalli İdari Seçimlerinin ardından Karadeniz Ereğli’de seçimi kaybeden AK Parti Belediye Başkan Adayı Erol Şahin ile parti unsurları, seçimin kazanını Posbıyık’ı ziyaret etti.
Şahin, Türkiye siyasetine örnek olacak nitelikte sözlerin konuşulduğu sözlerinde, “halk ne diyorsa odur. Bize sadece, size varsa yapabileceğimiz bir şey yardımcı olmak düşer” dedi. Şahin, sözlerini şöyle sürdürdü:  
“NETİCE ORTADIR”
“Allah hayırlı-uğurlu etsin. İnşallah güzel hizmetlerin yaşanacağı bir beş yıl diliyoruz. Biz de projelerimiz ile ihtiyaç duyacağınız her alanda yardımcı olabileceğimiz bir husus olursa her zaman Ereğli Belediyesi’ne yardımcı olmaktan mutluluk ve şeref duyacağımızı belirtmek istiyorum.
Güzel bir seçim oldu, hakikaten kaliteli bir yarış oldu. Bu yüzden size teşekkür ediyorum. Etik manada da güzel bir seçim yaşadık. Netice ortadır. Ereğli halkının takdiri sizin belediye başkanı olmanız noktasında imiş. Bu da bizim başımızın tacıdır. Halk ne diyorsa odur. Bize sadece, size varsa yapabileceğimiz bir şey yardımcı olmak düşer. Size başarılar diliyorum. “

POSBIYIK: CENTİLMEN İNSANSINIZ
Baykan Halil Posbıyık ise siyasi hayatında ez rastladığı bir günü yaşadığını belirterek şu sözlerle konuştu:
“Çok naziksiniz. Gerçekten çok centilmen insansınız. Zaten hayat tarzınızı da biliyorum. Size yakışan gibi hareket ediyorsunuz. Ben, Ereğli halkı adına size müteşekkirim. Bugünkü ziyaret, beni ziyadesi ile mutlu etti. Sizim böyle medeni bir şekilde ve demokrasinin şartlarına uygun bir tarzda söylediğiniz sözler inanın beni son derece mutlu etti. Yılların politikacısıyım ama çok az rastladığım anlardan bir tanesini yaşıyorum.
Seçimi a ya da b şahsı kazanmadı, Ereğli halkı kazandı. Ben öyle görüyorum. Ereğli’nin ne kadar sıkıntıları var, belediye olarak ta sıkıntıları var. Türkiye’de ki sıkıntılar buraya da yansımış durumda ama belediye olarak ta çok büyük sıkıntıları var. Pek tabi ki de sizin projelerinizden yararlanacağız. Meclis üyesi arkadaşlarımızın, ilçe teşkilatı arkadaşlarımızın yardımlarından da yararlanacağız. Bugüne kadar geçmişte de çok görev yaptım ama hep uzlaşmazlıklar vardı. Uzlaşma olgularından uzak kaldık. Belki bizimde kabahatimiz oldu bunda. Ama şimdi daha değişik bakıyorum ortama. Ereğli halkının mutlu olması için, hizmetlerin iyi gidebilmesi için; iktidar partisi başta olmak üzere tüm partiler ile iyi ilişkiler içinde olup Ereğli’nin ana meseleleri üzerine hep beraber gitmemiz gerektiğini eskisinden daha fazla inanıyorum.
Yoksa bölgemize de insanlar hem belediyesel açıdan hem de ekonomik açıdan çok durumdadır. Sizin ziyaretiniz bana cesaret verdi. Bu birlikteliği yapabileceğimiz manasında bir işaret oldu. Size çok teşekkür ediyorum. Burada bir siyasi parti meselesi yoktur. Bu Ereğli’nin a maddesidir. 2 numaralı madde şudur. 3 numaralı madde budur diye bunlardan birini ele alıp hep beraber yapacağız.”
Ziyaret bir sürede daha sürdü.

 

BELEDİYE DE TARİHİ ANLAR… ÖRNEK SÖZLER…

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük7
hayran2
kızgın1
şaşkın0
üzgün0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Oyak Pazarlama

15 Nisan 2019 - 21:21

Olan yine bize oldu Ahhh oyak Pazarlama Ahh Ömrümüzü yiyosun Allahım bizede kadro almayı nasip et gerçekten Asgari ücrete geçinmek çok zor...

Yorum Yazın

Canlı Radyo