Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

BELEDİYE DE TARİHİ ANLAR… ÖRNEK SÖZLER…

BELEDİYE DE TARİHİ ANLAR… ÖRNEK SÖZLER…

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Karadeniz EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Halil Posbıyık, “uzlaÅŸma olgularından uzak kaldık. Belki bizimde kabahatimiz oldu bunda. Ama ÅŸimdi daha deÄŸiÅŸik bakıyorum ortama. EreÄŸli halkının mutlu olması için, hizmetlerin iyi gidebilmesi için; iktidar partisi baÅŸta olmak üzere tüm partiler ile iyi iliÅŸkiler içinde olup EreÄŸli’nin ana meseleleri üzerine hep beraber gitmemiz gerektiÄŸini eskisinden daha fazla inanıyorum” dedi.

31 Mart Mahalli Ä°dari Seçimlerinin ardından Karadeniz EreÄŸli’de seçimi kaybeden AK Parti Belediye BaÅŸkan Adayı Erol Åžahin ile parti unsurları, seçimin kazanını Posbıyık’ı ziyaret etti.
Åžahin, Türkiye siyasetine örnek olacak nitelikte sözlerin konuÅŸulduÄŸu sözlerinde, “halk ne diyorsa odur. Bize sadece, size varsa yapabileceÄŸimiz bir ÅŸey yardımcı olmak düşer” dedi. Åžahin, sözlerini şöyle sürdürdü:  
“NETÄ°CE ORTADIR”
“Allah hayırlı-uÄŸurlu etsin. Ä°nÅŸallah güzel hizmetlerin yaÅŸanacağı bir beÅŸ yıl diliyoruz. Biz de projelerimiz ile ihtiyaç duyacağınız her alanda yardımcı olabileceÄŸimiz bir husus olursa her zaman EreÄŸli Belediyesi’ne yardımcı olmaktan mutluluk ve ÅŸeref duyacağımızı belirtmek istiyorum.
Güzel bir seçim oldu, hakikaten kaliteli bir yarış oldu. Bu yüzden size teÅŸekkür ediyorum. Etik manada da güzel bir seçim yaÅŸadık. Netice ortadır. EreÄŸli halkının takdiri sizin belediye baÅŸkanı olmanız noktasında imiÅŸ. Bu da bizim başımızın tacıdır. Halk ne diyorsa odur. Bize sadece, size varsa yapabileceÄŸimiz bir ÅŸey yardımcı olmak düşer. Size baÅŸarılar diliyorum. “

POSBIYIK: CENTÄ°LMEN Ä°NSANSINIZ
Baykan Halil Posbıyık ise siyasi hayatında ez rastladığı bir günü yaşadığını belirterek şu sözlerle konuştu:
“Çok naziksiniz. Gerçekten çok centilmen insansınız. Zaten hayat tarzınızı da biliyorum. Size yakışan gibi hareket ediyorsunuz. Ben, EreÄŸli halkı adına size müteÅŸekkirim. Bugünkü ziyaret, beni ziyadesi ile mutlu etti. Sizim böyle medeni bir ÅŸekilde ve demokrasinin ÅŸartlarına uygun bir tarzda söylediÄŸiniz sözler inanın beni son derece mutlu etti. Yılların politikacısıyım ama çok az rastladığım anlardan bir tanesini yaşıyorum.
Seçimi a ya da b ÅŸahsı kazanmadı, EreÄŸli halkı kazandı. Ben öyle görüyorum. EreÄŸli’nin ne kadar sıkıntıları var, belediye olarak ta sıkıntıları var. Türkiye’de ki sıkıntılar buraya da yansımış durumda ama belediye olarak ta çok büyük sıkıntıları var. Pek tabi ki de sizin projelerinizden yararlanacağız. Meclis üyesi arkadaÅŸlarımızın, ilçe teÅŸkilatı arkadaÅŸlarımızın yardımlarından da yararlanacağız. Bugüne kadar geçmiÅŸte de çok görev yaptım ama hep uzlaÅŸmazlıklar vardı. UzlaÅŸma olgularından uzak kaldık. Belki bizimde kabahatimiz oldu bunda. Ama ÅŸimdi daha deÄŸiÅŸik bakıyorum ortama. EreÄŸli halkının mutlu olması için, hizmetlerin iyi gidebilmesi için; iktidar partisi baÅŸta olmak üzere tüm partiler ile iyi iliÅŸkiler içinde olup EreÄŸli’nin ana meseleleri üzerine hep beraber gitmemiz gerektiÄŸini eskisinden daha fazla inanıyorum.
Yoksa bölgemize de insanlar hem belediyesel açıdan hem de ekonomik açıdan çok durumdadır. Sizin ziyaretiniz bana cesaret verdi. Bu birlikteliÄŸi yapabileceÄŸimiz manasında bir iÅŸaret oldu. Size çok teÅŸekkür ediyorum. Burada bir siyasi parti meselesi yoktur. Bu EreÄŸli’nin a maddesidir. 2 numaralı madde ÅŸudur. 3 numaralı madde budur diye bunlardan birini ele alıp hep beraber yapacağız.”
Ziyaret bir sürede daha sürdü.

 

BELEDİYE DE TARİHİ ANLAR… ÖRNEK SÖZLER…

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük7
hayran2
kızgın1
şaşkın0
üzgün0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Oyak Pazarlama

15 Nisan 2019 - 21:21

Olan yine bize oldu Ahhh oyak Pazarlama Ahh Ömrümüzü yiyosun Allahım bizede kadro almayı nasip et gerçekten Asgari ücrete geçinmek çok zor...

Yorum Yazın

Canlı Radyo