Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ŞAHİN, "MÜJDELERİ" DEĞERLENDİRDİ

BELEDÄ°YE BAÅžKAN ADAYI ÅžAHÄ°N, "MÃœJDELERÄ°" DEÄžERLENDÄ°RDÄ°

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Karadeniz EreÄŸli AK Parti teÅŸkilatı, CumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan’ın EreÄŸli’ye geliÅŸini deÄŸerlendirdi.
AK Parti SKM’den yapılan yazılı açıklama aynen şöyle:
“” Bugün EreÄŸli’ye gelen CumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan’ın verdiÄŸi müjdelerin başında gelen Erdemir’e 1000 işçi alımı ve Ãœniversite Kampüsü olayı heyecan yarattı.
CumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan’ın Kdz. EreÄŸli’de katıldığı miting batı Karadeniz bölgesinde konuÅŸulmaya baÅŸlandı. Yaklaşık 30 bin kiÅŸiye hitabeden CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan EreÄŸli için “Yarim EreÄŸli” dedi.
Kdz. EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Adayı Erol Åžahin için, “Erol Åžahin benim burada elim, kolum, ayağım, Size güveniyorum. Hizmet için geldiÄŸimizi herkes görecek” diyen Recep Tayyip ErdoÄŸan, Åžahin’in arkasında ve kefili olduÄŸunu vurguladı.
ERDEMÄ°R’E 1000 İŞÇİ
CumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan yaptığı konuÅŸmasında, Erdemir’in 1 milyar dolarlık yeni yatırım yapma kararı aldığını duyurdu. Bu yatırım ile Erdemir’de 1000 kiÅŸilik yeni istihdam alanı açılacağını müjdeleyen ErdoÄŸan, bu kararın EreÄŸli’ye hayırlı olmasını diledi.
KAMPÜS İŞİ TAMAM
CumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan, Kdz. EreÄŸli’nin en büyük beklentilerinden biri olan Devlet Hastanesi eski arsalarına yapılması düşünülen Ãœniversite Kampüsü projesi ile ilgili olarak da, askeri güvenlik bölgesi sorununun çözüldüğünü ve kampüsün yapılacağını müjdeledi.
ErdoÄŸan’ın diÄŸer müjdesi ise, Kdz. EreÄŸli’nin demiryolu ile tüm dünyaya baÄŸlanma projesi oldu ve demiryolu projesinin etüt çalışmalarının tamamlanması konusu oldu.
CumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan, yine Kdz. EreÄŸli’nin en büyük beklentisi olan tersaneler bölgesi konusunda ise, EreÄŸli tersanelerinin ülkenin en iyi tersaneler arasında yer alması için gerekli desteÄŸin verileceÄŸini açıkladı.
DAHA Ä°YÄ°SÄ°NÄ° YAPABÄ°LECEK VAR MI?
CumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan’ın EreÄŸli halkına verdiÄŸi bu müjdeler ile ilgili olarak AK Parti Kdz. EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Adayı Erol Åžahin, “Daha iyisini yapabilecek baÅŸka bir aday var mı?” dedi.
Mitinge katılımın rekor seviyede olduÄŸunu belirten Erol Åžahin, Kdz. EreÄŸli’nin CumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan’a karşı misafirperverlik görevini yerine getirdiÄŸini, ÅŸimdi sıranın 31 Mart seçimleri olduÄŸunu, seçimlerde de EreÄŸli’nin aynı performansı göstermesi ve kendisinin belediye baÅŸkanı seçilmesi halinde EreÄŸli’nin açıklanan bu hizmetlerden çok daha fazlasını alabileceÄŸini söyledi.

 

BELEDÄ°YE BAÅžKAN ADAYI ÅžAHÄ°N, "MÃœJDELERÄ°" DEÄžERLENDÄ°RDÄ°

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük2
kızgın2
hayran0
şaşkın0
üzgün0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo