Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

BEKLENEN MÜJDELERİ ÇELİK VERDİ

BEKLENEN MÜJDELERİ ÇELİK VERDİ

Ak Parti Genel BaÅŸkan BaÅŸdanışmanı ve Gaziantep Milletvekili Hüseyin Çelik, Kdz. EreÄŸli Belediyesi’ni ziyaret etti, partisince düzenlenen etkinliÄŸe katıldı. Belediye ziyaretinde BaÅŸkan Uysal’ı kutlayan Çelik, katıldığı etkinlikte de önce EreÄŸli Devlet Hastanesi’nin eski bina ve arsasının eÄŸitim kampusü yapılması için Bülent Ecevit Ãœniversitesi’ne devir edilmesi, ardından da Kent Meydanı ile ilgili müjde verdi.

Ak Parti Genel BaÅŸkan BaÅŸdanışmanı ve Gaziantep Milletvekili Hüseyin Çelik, bir dizi ziyaret ve etkinliklere katılmak için geldiÄŸi Zonguldak programı kapsamında Kdz. EreÄŸli Belediyesini de ziyaret etti.  

Çelik’i belediye giriÅŸinde Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal, BaÅŸkan Yardımcıları ve daire müdürleri karşıladı. Belediye baÅŸkanlık katında da BaÅŸkan Uysal’ın eÅŸi Sevim Uysal ve kızı Ebru Uysal Hüseyin Çelik’e çiçek takdim etti.

Ziyarette; Ak Parti MKYK Ãœyesi ve Zonguldak milletvekili adayı Emine Çift, Ak Parti Zonguldak milletvekili ve 25. Dönem milletvekili adayı Özcan Ulupınar ve Faruk ÇaturoÄŸlu’nun yanı sıra Ak Parti Zonguldak Ä°l BaÅŸkanı Zeki Tosun, Kdz. EreÄŸli Ä°lçe BaÅŸkanı M. Fatih Çakır, Ä°l Genel ve Belediye Meclis Ãœyeleri ile partililer hazır bulundu.

Uysal ve ekibini yerel seçim baÅŸarısından dolayı kutlayan Çelik konuÅŸmasında  "1 dönem yetmez, birinci dönemde iÅŸleri anca yerine oturtursun. En az 3 dönem, durmak yok yola devam. EreÄŸli’nin ağırlığına yakışır hizmetler bekliyorum. Buranın Türkiye’nin en güzel ilçelerinden biri olması lazım" ifadelerini kullandı.

Ziyaretten duyduÄŸu memnuniyeti dile getiren Uysal’da Çelik’in bu sözlerine karşılık,  "Halkımızın, Milletvekillerimizin ve sizlerin de desteÄŸiyle EreÄŸli’de güzel çalışmalar yapacağımızdan kuÅŸkunuz olmasın.” dedi.

ÜNİVERSİTE KAMPUSÜ HAYIRLI OLSUN

Çelik, sivil toplum kuruluÅŸlarının katılımı ile düzenlenen dayanışma yemeÄŸinde yaptığı konuÅŸmasında, EreÄŸli Devlet Hastanesi’nin eski bina ve arsalarının Bülent Ecevit Ãœniversitesi’ne devir edilmesine yönelik Maliye Bakanı ile akÅŸam saatlerinde görüşme yaptığını ve bakanın bu talebi kabul ettiÄŸini belirterek, “Hayırlı olsun” dedi.

Çelik konuÅŸmasında,  "Eski hastaneden arta kalan 40 dönüm bir arazimiz var. Buranın bir kampüs haline getirilmesi isteniyor. Maliye Bakanımızı arayarak kendisinden bu yönde ricada bulundum. Bakan bey, Milli Emlak Genel Müdürlüğü’ne talimat verdi. Hayırlı uÄŸurlu olsun" ifadelerini kullandı.

Ä°KÄ°NCÄ° MÃœJDE KENT MEYDANI

Çelik ikinci müjdeyi, toplantının son bölümünde Kent Meydanı ile ilgili verdi. Çelik, "Belediye, Kaymakamlığın da üzerinde bulunduğu binayı yıkıp o bölgede bir kent meydanı yapmak istiyor, defterdarlıkta yaşanan sorunu Maliye Bakanıma ilettim.

Ben Milli Emlak Genel Müdürlüğü’ne talimat veriyorum dedi. Yarın onun da yakasına yapışacağım, gerekli sözü de bize verdi, ikisi birden halloldu buradan söylemek istiyorum" diyerek ikinci müjdeyi de verdi.

 

BEKLENEN MÜJDELERİ ÇELİK VERDİ

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo