Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

UYSAL VE MECLİS ÜYELERİ, ANKARA’DA...

UYSAL VE MECLÄ°S ÃœYELERÄ°, ANKARA’DA...

EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal ve Belediye Meclis Ãœyeleri, Ankara’ya giderek AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk ÇaturoÄŸlu ile bir araya geldi ve ilçenin ihtiyaç duyduÄŸu projeler, yapılan çalışmalar ve bakanlıklarda takibi gerektiren konuları içeren bir rapor sundu..

Kdz. EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal, BaÅŸkan Yardımcıları ve Belediye Meclis Ãœyeleri ile birlikte Ankara’ya giderek AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk ÇaturoÄŸlu ile bir araya geldi.

BaÅŸkan Uysal, beraberindekilerle birlikte, Ankara’da gerçekleÅŸen ve 2 buçuk saat süren görüşmede, Milletvekili ÇaturoÄŸlu’na, EreÄŸli’nin ihtiyaç duyduÄŸu projeleri içeren, yapılan çalışmaların yer aldığı ve ilgili bakanlıklarda takip gerektiren konuları içeren bir rapor sundu.

EREĞLİ İÇİN ÖNEMLİ PROJELER..

BaÅŸkan Uysa’lın Milletvekili ÇaturoÄŸlu’na sunduÄŸu dosyada,  Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’ndan, enerji nakil hatlarının yer altına alınması, UlaÅŸtırma Denizcilik ve HaberleÅŸme Bakanlığı’ndan, Bozhane Limanının onarımı, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’ndan, Balıkçı Barınakları ve çekek yerleri ile ilgili sorunların aşılması, Çevre ve Åžehircilik Bakanlığı’ndan Çöp Rehabilitasyon Projesi (Kırmacı), Kültür ve Turizm Bakanlığı’ndan yeni Atatürk Kültür Merkezi için uygulama projesi, Potbaşından Kepez’e kadar olan güzergâhta, yan yol, cepler ve üst geçitlere iliÅŸkin talepler rapor halinde yer alıyor.

Milletvekili Faruk Çaturoğlu, Başkan Uysal ve ekibine ziyaretleri için teşekkür ederek, ilçenin sorunlarını aşma konusunda el birliğiyle çalışacaklarını bildirdi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo