Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

BAŞKAN UYSAL, KAR FIRTINA DİNLEMİYOR

BAÅžKAN UYSAL, KAR FIRTINA DÄ°NLEMÄ°YOR

Karadeniz EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal, önceki haftalarda halkla buluÅŸtuÄŸu mahallelerden Belen Yeni Mahalle ile Uzunçayır Mahallesi’nde daire müdürleriyle birlikte incelemelerde bulunarak sorunları yerinde gördü.

Önce yoğun kar yağışına sahne olan Belen Yeni Mahalle tepesinden Muhtar Naim Kaya ile birlikte incelemelere başlayan Başkan Uysal, mahallede karşılaştığı vatandaşlarında sorunlarını dinledi. Muhtar Kaya, mahallede bazı evlerin kaydığını belirtirken, bazı evlerinde kanalizasyonlarının dereye aktığını belirtti.

Mahallenin bazı sokaklarında bulunan evlerin de imar sorunu olduÄŸunu kaydeden Muhtar Kaya, Belen’de bulunan yeÅŸil arazilerinin çoÄŸunun mezarlıklar yeri olarak tespit edildiÄŸini ve mahalle halkının da burada mezarlık istemediÄŸini söyledi.

Ä°mar Müdürü Gökçen Karaaslan, Fen Ä°ÅŸleri Müdürü Selda Sayan ve Temizlik Ä°ÅŸleri Müdürü Metin Avcı ile birlikte gezdiÄŸi mahallelerdeki sorunların not alındığını ve çözüleceÄŸini vurgulayan BaÅŸkan Uysal, daha sonra Uzunçayır Mahallesi’nde incelemelerde bulundu.

Mahalleyi daire müdürleriyle birlikte yaya olarak gezen BaÅŸkan Uysal, Muhtar Åžaban Özcan’ın daha önceki halkla buluÅŸmasındaki halkın isteÄŸinin yer aldığı notlarını sordu.

Sorunlu yerleri bir bir gezen BaÅŸkan Uysal, halk otobüsleri durak yerleri, yol kenarlarındaki yaÄŸmurlama giderleri, Afet Konutları’ndaki kanalizasyon sorunu, çocuk parkı, çocuk parkı zeminin deÄŸiÅŸimi gibi sorunları yerinde görerek daire müdürlerine not aldırdı.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo